Can Paksoy kimdir? Can Paksoy sağlık durumu nasıl?

TAKİP ET

Köpek eğitmenliği yapan Can Paksoy Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy kavşağında kaza yaptı. Ünlü eğitmenin olay nedeniyle bacağının koptuğu öğrenildi. Peki Can Paksoy kimdir? Can Paksoy sağlık durumu nasıl? İşte yanıtları...

Reklam
Reklam

Türkiye’nin ünlü köpek eğitmenlerinden birisi olan Can Paksoy gece saatlerinde talihsiz bir kaza geçirdi. Aracıyla Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy kavşağında seyir halindeyken direksiyonunun kontrolünü kaybederek bariyerlere adeta çivi gibi çakıldı. Olayın şahitleri kazayı hemen sağlık ekiplerine ve polis memurlarına ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ortak bir çalışmayla Can Paksoy’u sıkıştığı aracın içinden aracın ön kısmını keserek çıkardı. Bu olay sonrasında insanlar Can Paksoy’un kim olduğunu ve sağlık durumunun nasıl olduğunu öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye başladı. Peki Can Paksoy kimdir? Can Paksoy sağlık durumu nasıl?
Can Paksoy Kimdir?

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy kavşağında talihsiz bir kaza geçiren Can Paksoy köpek eğitmenliği mesleğini yapıyordu.
Can Paksoy Sağlık Durumu Nasıl?

Otomobiliyle seyahat halindeyken Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy Kavşağı’nda geçirdiği kaza sonrasında bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen yetkililerden alınan bilgilere göre Can Paksoy’un bacağı koptu. 34 CAN 971 plakalı Porsche modeli bir aracı olan ünlü eğitmen aracın bir kısmının makine yardımıyla kesilmesi sonucunda araçtan çıkartılabildi.
Can Paksoy’un hemen hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı duyuruldu.
 

can paksoy can paksoy kaza