Can Verel kim, nereli? Yemin dizisi Kemal kim kaç yaşında?

TAKİP ET

Yemin dizisinde canlandırdığı Kemal karakteriyle tanıdığımız oyuncu Can Verel'in hayatına dair birçok detay merak ediliyor. Peki, Can Verel kim, nereli? Yemin dizisi Kemal kim, kaç yaşında? İşte Can Verel'in hayatına dair merak edilen tüm detaylar...

Reklam
Reklam

Yemin dizisinde canlandırdığı Kemal karakteriyle tanıdığımız oyuncu Can Verel'in hayatına dair birçok detay merak ediliyor.

Can Verel kim, kaç yaşında, nereli?
12 Nisan 1982'de Fransa'da dünyaya gelen Verel, Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu olan Engin Verel'dir. Annesi 1971'de mankenler kraliçesi seçilen ünlü sinema oyuncusu Bahar Erdeniz'dir. Aile kökleri anne tarafından Selanik göçmenidir. Babasının tarafı ise Rumeli Türkler'ine uzanıyor. 
Hiperaktif bir çocukluk yaşayan oyuncu küçük yaşta spora başlamış ve ortaokul zamanlarında hentbol ile basketbol takımlarında kaptanlık yapmıştır. 12 yaşındayken FB'nin alt yapısında futbol hayatına başlayarak bir dönem profesyonel futbolculuk yapmıştır. Ardından takımın yıldız takımına seçilen oyuncu 18 yaşına dek futbol oynamaya devam etmiştir. Bu esnada talihsiz bir olay yaşayan Verel dizinin sakatlanmasından dolayı futbolu bırakmış ve uzun ve zorlu bir tedavi sürecinden geçmiştir.
Lise seneleri itibariyle tiyatro oyunlarında oynamaya başlasa da sonralarında kariyer hayatını dizi oyunculuğunda sürdürmeyi seçmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar bölümünden mezun olmuştur. Actor Studio'da bir sene hızlandırılmış konservatuvar üzerine eğitim almış aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde de oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.
Can Verel'in rol aldığı diziler
Verel ilk oyunculuk deneyimini 2004 senesinde Omuz Omuza isimli dizide oynadığı Batu karakteriyle yaşadı. Ardından bir süreliğine oyunculuğa ara verdi. Arka Sokaklar, Selena, Hayat Güzeldir, Gemilerde Talim Var, Papatyam, Sen Anlat Karadeniz gibi dizilerde oynayan oyuncu, pek çok dizinin konuk oyuncusu olarak da ekranlara gelmiştir. 
Verel dizi oyunculuğu dışında bu zamana kadar Samsung, Siemens, Avea, Ziraat Bankası gibi birçok önemli markayla çalışarak reklam filmlerinde yer almıştır. 
Şuan Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de Kemal karakterini canlandırmaktadır.
Can Verel burç, boy ve kilo bilgileri
Koç burcu olan oyuncunun boyu 1.83 m, kilosu da 80'dir. Burçlar konusunda çok ilgili olan oyuncu boş zamanlarını kitap okuyarak ve tenis oynayarak değerlendiriyor. Aynı zamanda Türkiye Futbol Vakfı yönetim kuru üyesi olan oyuncunun menajerliği Ebru Küçükakar Menajerli'ğe bağlıdır.
Can Verel evli mi, bekar mı?
Bir evlilik yapan oyuncu eşinden ayrılmıştır. Yaptığı evlilikten 1 kızı olan Verel, özel hayatıyla gündeme gelmeyi sevmeyen oyunculardandır. 
Can Verel sosyal medya hesabı
Instagramı aktif kullanmayan oyuncunun hesabında 103.000 takipçisi var. Oyuncunun Instagram hesabı şöyle; canverel
Can Verel'in rol aldığı diziler
2019 – Yemin (Kemal) (TV Dizisi)

2018 – Sen Anlat Karadeniz (Volkan) (TV Dizisi)

2017 – İstanbullu Gelin (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2009-2011 Papatyam (Vedat) (TV Dizisi)

2011 – Arka Sokaklar (Semih) (TV Dizisi)

2008 – Hayat Güzeldir (Levent) (TV Dizisi)

2007 – Gemilerde Talim Var (TV Dizisi)

2006 – Selena (Alekto) (TV Dizisi)

2004 – Omuz Omuza (Batu) (TV Dizisi)

can verel kim can verel nereli yemin dizisi kemal kim