Can Yaman basın mensuplarını kaale almadı! Gazeteciler kamera kapattı

TAKİP ET

Türkiye'deki performansı eleştirilen ve bu nedenle oyunculuk şansını son dönemlerde İtalya'da denemeye karar veren Can Yaman, dün akşam yapılan Disney Plus lansmanına katıldı. Can Yaman lansman sırasında basın mensuplarının kaale almadan yürüyüp gidince gazeteciler tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Hem Türkiye'de hem de tüm dünyada dün akşam itibarıyla yayın hayatına başlayan Disney Plus lansmanına İtalya'da oyunculuk yapan Can Yaman da katıldı. Ancak ünlü oyuncu gazetecileri görmezden gelerek yürüyüp gitti. Gazetecilerde Can Yaman'ın bu tavrı karşısında tepki gösterdi. Can Yaman'ın kendilerini dikkate almayan tavırlarından rahatsız olan gazeteciler kameralarını indirdi.
 

Sorulan soruları yanıtsız bıraktı

Asıl mesleği avukatlık olan ancak bir süredir oyunculuk yapalım Can Yaman, Türkiye'deki performansı nedeniyle sık sık eleştiri konusu olmuştu. İtalya'da ise çok sevilen Can Yaman, dün akşam Disney Plus etkinlik alanına geldiğinde basın mensuplarının soru sorma girişimlerinin yanıtsız bırakmış, adet Al gazetecileri görmezden gelerek yürüyüp geçmişti.

Can Yaman'ın bu davranışı hem gazetecilerden hem de sosyal medya kullanıcılarından Tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, Can Yaman'ın İtalya'da rol almaya başladıktan sonra havaya girdiğini belirterek gazetecilere yaptığının saygısızlık olduğunu söyledi.
 

Gazeteciler kamera kapattı

Gazetecilerde Can Yaman'ın kendilerine karşı olan bu tavırları sonrasında kameralarını indirme kararı aldı. Görüntülerin tam halinin yayınlanması sonrasında sosyal medya kullanıcıları da ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Can Yaman'ın tavırlarında rahatsızlık verici bir davranış olmadığını belirtirken bazı kullanıcılar ise Can Yaman'ın yaptığının saygısızlık olduğunu düşünüyor.