Can Yaman olayı ne? Can Yaman neden gündem oldu? Can Yaman ve gazeteciler arasında ne oldu?

TAKİP ET

Can Yaman olayı ne? Can Yaman Twitter'da neden gündem oldu? Dün akşam yapılan Disney Plus etkinliğinde Can Yaman ve gazeteciler arasında yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları Can Yaman'ın gazetecilere karşı davranışına tepki gösterirken Can Yaman'ın savunanlar da vardı. Peki Can Yaman ve gazeteciler arasında ne oldu?

Reklam
Reklam

Dün akşam yapılan Disney Plus etkinliğinde Can Yaman ve gazeteciler arasında yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Twitter'da Can Yaman gündemin ilk sırasında yer alırken birçok vatandaş ise Can Yaman olayı ne? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Can Yaman ve gazeteciler arasında Ne Oldu? Can Yaman neden Gündem oldu?
 

Can Yaman olayı ne? Neden gündemde?

Bir süredir oyunculuk kariyerine İtalya'da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman dün akşam Disney Plus etkinliğine katılan isimler arasındaydı. Can Yaman tarzı ile gecenin dikkat çeken isimleri arasında yer alırken umursamaz tavırlar sergilediği ve bu nedenle gazetecilerle ters düştüğü İddia edildi. Can Yaman’ın gazetecilerin önünden geçtiği sırada sorulara Rağmen yüzünü dönmemesi tepkiye sebep olduğu. Bunun üzerine basın mensupları da ünlü oyuncuya laf attı.
 

Can Yaman ve gazeteciler arasında ne yaşandı?

Disney Plus etkinliğinde Can Yaman'ın gazetecilere karşı umursamaz tavırları olduğu öne sürüldü. Gazetecilerin önünden geçip giden ve sorulara hiçbir şekilde yanıt vermeyen canlı Yaman bu tavrı ile tepki çekerken bir anda "İndirin abi, adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" Sözleri yükseldi. Bu olayı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları Can Yaman'a tepki gösterirken bazıları ise gazetecilere tepki gösterdi. Yani Disney Plus etkinliğinde yaşanan olay sosyal medyayı da ikiye böldü.