Can Yoldaşım 170. Bölüm izle - 16 Ocak Pazar Can Yoldaşım 170. Bölümde neler olacak? Can Yoldaşım 170. Bölüm özeti ve fragmanı yayında!

TAKİP ET

Can Yoldaşım isimli dizi Kanal 7'de yayınlanmaktadır. Can Yoldaşım isimli Hint yapımı dizi birçok insan tarafından takip edilmektedir. Can Yoldaşım'ın 170.bölümü son olarak yayınlandı. Can Yoldaşım 170.bölümde neler olacak? Bu haberimizde Can Yoldaşım dizisinin son bölümü hakkında detayları sizler için derledik. İşte Can Yoldaşım 170.bölüm detayları...

Reklam
Reklam

Can Yoldaşım isimli dizi Kanal 7'de yayınlanmaktadır. Hint yapımı olan dizi dikkatleri çekmektedir. Can Yoldaşım dizisinin 170.bölümü araştırılmaktadır. Can Yoldaşım 170.bölüm özeti nedir?

Can Yoldaşım 170.bölüm özeti

Bir yanda hırslı ve eğitimli Sandia, diğer yanda eğitimini tamamlayamayan şeker şefi Suraj... Tamamen farklı şekillerde tanışan iki gencin hikayesi Can Yoldaşım'da aktarılmaktadır. Sandiya Kothari sevgi dolu bir ailede büyümüştür ve babası Arvindin'in polis memuru olma hayalini gerçekleştirmek istemektedir. Ancak babası, Sandia'nın tüm hayallerini yok eden bir terörist saldırıda öldürüldü. Sandiya'nın kız kardeşi Ankur, kız kardeşini şekerlemeci Suraj Rathi ile evlenmeye çalışır. Suraj, Rajasthan'da orta sınıf geleneksel bir ailenin varisidir. Annesi Santos, oğlu için uygun bir gelin arıyor. Bu sırada onunla tanışan Ankur, kız kardeşinin Suraj için uygun bir eş olduğuna onu ikna eder. Amaç tüm bağlantılarından kurtulmak olan bir an önce yurt dışına giden Ankul, Santosha'ya ablasının eğitimi konusunda yalan söyledi. Suraj'ın anneleri Santos ve Ankur, iki genç adamla evlenmeyi kabul etti. Ancak bu evlilikte Sandiya'yı birçok zorluk beklemektedir.

Can Yoldaşım dizisi Can Yoldaşım 170.bölüm