Canım Annem final mi yaptı? Canım Annem finali ne zaman? Canım Annem 2.sezon çekilecek mi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında günlük dizi olarak ekranlara gelen Canım Annem dizisi reyting kurbanı mı oldu soruları hız kazandı. Beklentileri karşılamayan Canım Annem dizisi final mi yapacak? Canım Annen dizisi 2.sezon da ekranlarda yer alacak mı? Canım Annem dizisi final mi yapıyor?

Reklam
Reklam

Stellar Yapım'ın üstlendiği Canım Annem dizisi TV8 ekranlarında seyirciyle buluşurken reytinglerin düşük olması beklentilerin karşısında az kaldı. Gündüz kuşağında günlük dizi olarak yayınlanan dizinin gidişatı ümit vermedi. Canım Annem dizisi final mi yapıyor? Canım Annem dizisi bitti mi? 

Oyuncu kadrosunda Erol Gedik, Selin Sezgin, Gece Işık Demiral ve Dilara Büyükbayraktar’ın yer aldığı Canım Annem dizisi klişeleşmiş günlük dizi mantığı ile izleyicinin dikkatini çekemedi. Bu nedenle dizinin ileri dönüklü olması beklenmiyor.

Tv8  yönetimi Adını Sen Koy ve Yemin gibi reytinglerde ilk 20’ye girecek bir diziye sahip olmak istiyor; ancak şuana kadar Canım Annem’in bırakın ilk 202’ye girmesini ilk 50 de bile yer alamıyor. Ayrıca Canım Annem  dizisinin bölüm izlemeleri Youtube platformunda 20.000’i hiç geçemedi. Bu da TV8 ve yapımcı Stellar Yapım için güzel olmayan gidişattır. 

Canım Annem ne zaman final yapacak? 

TV8 kanalıyla sözleşmesi 2022'ye kadar olan Canım Annem dizisinin reytinglerinin çok kötü olmadığı takdirde ekranlarda kalmaya devam edecektir. Dizinin mayıs ayında final yapması beklenmektedir. Canım Annem dizisi 70-75 bölüm seyirciyle buluşacaktır. 

canım annem final mi yaptı canım annem konusu canım annem günlük dizi canım annem reyting