Cansu Dere'nin olay yaratacak ayrılığı! Ezel'in Eyşan'ı, Sadakatsiz'in Asya'sı olarak tanımıştık!

TAKİP ET

Son günlerde Sadakatsiz dizisinde Asya rolü ile gündemde olan Cansu Dere, yaptığı paylaşımla ortalığı yıktı. İki sezon Kanal D ekranlarında izlenen ve her bölümü ile dikkatleri çeken fenomen dizi finale hazırlanıyor. Başrol oyuncusu Cansu Dere vedasını sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Finale 2 bölüm kala Cansu Dere'nin açıklaması tokat gibi çarptı.

Reklam
Reklam

Med Yapım’ın imzası olan dizinin ilk bölümü 7 Ekim 2020 tarihinde ekranlarda yayınlanmıştı. Şimdi Sadakatsiz, 60. bölümünde final yapmak için hazırlanıyor. Başrollerinde Melis Sezen, Cansu Dere, Caner Cindoruk’un oynadığı, Tarık Emir Tekin, Gözde Seda Altuner, Alp Akar ve Nazlı Bulum gibi yan karakterlerin de rol aldığı dizi ilk bölümünden bu yana büyük ilgiyle takip edildi. Şimdi finaline sadece iki bölüm kaldı.
Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Derece böyle veda etti
Her Çarşamba akşamı izleyicilerini ekran başına kilitleyen dizinin final yapacağını duyurması hayranlarını üzdü. Cansu Dere’nin bunun üzerine veda sözlerini paylaşması da üzüntüyü katbekat arttırdı. Son kez sette olacak ünlü oyuncu çekimlerin bittiğini açıkladı.
Başarılı oyuncu Cansu Dere, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda rol arkadaşlarını etiketleyerek “İyi ki tanıştık, iyi ki çalıştık” notlarına yer verdi. Melis Sezen’de aynı kareyi kendi hesabı üzerinden paylaştı ve “Çok seviyorum, iyi ki” notunu ekledi.

Son bölümde neler yaşandı?
Dizinin 58. bölümünde Asya oyunu sürdürmeye devam ediyor. Asya, Derin’in Ali ile kendisine zarar vermek istediği görünümünü yaratmak için ortam hazırlamak için saklandığı yerden tekrar evine döndü. Derin, suçlamaların odağındayken kimse ona inanmadı ve öfkesinden Onur’a sığındı.
Volkan, Asya’nın “Karından boşanacağını söyle” sözleriyle ikilemde kalıyor. İki taraftan da vazgeçemeyen Volkan, Asya’nın da bir anda eve dönüşüyle şaşkına uğruyor. Bunların ardından Asya, Derin’e yönelik “Volkan bu akşam kendisini sevdiğini ve boşanmayı istediğini söylemek için geldi” sözlerini sarf ediyor. Derin ise duyduğu bu sözler karşısında kendini kontrol edemeyerek Volkan’ı yaralıyor. Bu son gelişmelerden sonra seyirci nasıl bir finalle karşılaşacağını merak ediyor.