Cansu Dere'nin Sadakatsiz Dizisine Vedası Gündem Oldu! Oyuncu Arkadaşlarına İlk Kez..

TAKİP ET

Kanal D'nin geçen seneye damga vuran dizisi Sadakatsiz final bölümünü çekti. Veda paylaşımları yapan oyunculara Cansu Dere'de eklendi..

Reklam
Reklam

Başrolünde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisi final sahnesi çekimlerini tamamladı.

İngiliz Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi geçen sezon daha tanıtm fragmanı ile büyük ilgi uyandırmış ve dizi reyting rekorları kıramıştı.

Son 2 bölümü kalan Sadakatsiz dizisi oyuncuları veda paylaşımlarına başladı. Dün son sahnelerini çeken ekip veda etti..

Melis Sezen, Caner Cindoruk, Gözde Seda Altuner, Taro Emir Tekin tüm oyuncular dün son set günü veda paylaşımları yaparak hem hüzünlerini hem de haklı gururlarını paylaştı.

Son olarak dizinin başrol oyuncularından Cansu Dere'de veda paylaşımını bugün yaptı. Sosyal medayda setten pek aktif paylaşımlar yapmayan başarılı ve güzel oyuncu Cansu Dere'de üzüntüsünü dile getirerek ekip arkadaşları ile fotoğraf paylaştı. 

Cansu Dere Sadakatsiz dizisinde rol arkadaşları Caner Cindoruk, Taro Emir Tekin, Melis Sezen, Gözde Seda Altuner ve Nazlı Bulum ile karesini paylaştı ve "İyi ki tanıştık, iyi ki çalıştık" diye not düştü.

Sadakatasiz dizisi 2 bölüm sonra final yaparak teelvizyon tarihine adını başarısı ile yazdıracak..

İşte Cansu Dere'nin Sadakatsiz'e veda paylaşımları;