Cansu Dere yazdan kalma pozuyla gündemde!

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisinde Doktor Asya karakterini canlandıran Cansu Dere, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Cansu Dere'nin pozu dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

Reklam
Reklam

Yetenekli ve güzel oyuncu Cansu Dere yeni bir pozuyla daha gündeme geldi. Instagram üzerinden yazın çekmiş olduğu bir fotoğrafı paylaşan Cansu Dere, sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Doktor Asya karakteriyle tanıdığımız Cansu Dere, paylaşımıyla adeta büyüledi. Instagram üzerinden 2 milyondan fazla takipçi sayısı olan Cansu Dere, son paylaşımıyla çok konuşuldu. İşte Cansu Dere’nin o paylaşımı;



Yakın arkadaşı olan Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu’yla geçtiğimiz gün Etiler Da Mario’da vakit geçiren Cansu Dere, arkadaşlarıyla beraber doğum günü kutlaması düzenlediklerini söyledi. Dere, Instagram hesabı üzerinden geçirdikleri keyifli dakikaları paylaştı.

Cansu Dere’den Muhteşem Yüzyıl hakkında açıklama
Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer almış olan Cansu Dere’ye ve Nur Fettahoğlu’na Timur Savcı’nın diziyi bırakıp Türkiye’den ayrılarak Almanya’ya giden Meryem Uzerli hakkındaki açıklamaları soruldu.
Cansu Dere soruları Timur Savcı’yla yeni karşılaştıklarını ve Timur Savcı ne dediyse doğru söylemiştir ifadeleriyle yanıtladı. Meryem Uzerli’nin zaman zaman kaprislerinin olup olmadığı sorusuna "Kimin? Ben çok misafirdim 'Muhteşem Yüzyıl'a böyle bir yorum yapamam ama daha önce çalıştığım bir yapımcı Timur, çok da iyidir işinde, ne söylediğini bilemedim çünkü" ifadeleriyle cevap verdi.

 

cansu dere cansu dere instagram sadakatsiz doktor asya muhteşem yüzyıl