Carrefour kurbanlık fiyatları 2022 ne kadar? Carrefour büyükbaş hisse kaç TL 2022? Carrefour kurbanlık koç fiyatları 2022

TAKİP ET

Carrefour kurbanlık fiyatları 2022 ne kadar? Carrefour büyükbaş kurbanlık hisse fiyatı ne kadar? Carrefour küçükbaş Koç Kurbanlık fiyatı kaç TL? Kurban Bayramı için artık sayılı günler kala Carrefour'un kurban fiyatları merak ediliyor. Vatandaşlar Carrefour 2022 Kurban fiyatları kaç TL sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. Carrefour kurban fiyatları ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Carrefour kurbanlık fiyatları 2022 ne kadar? Carrefour büyükbaş hisse kaç TL 2022? Carrefour kurbanlık koç fiyatları 2022 ne kadar? Kurban Bayramı için artık Geri sayım başladı ve kurban kesmek isteyen vatandaşlar Carrefour kurban fiyatları ne kadar sorusuna yanıt araştırıyor. 2022 yılında fiyatlarda yaşanan artış nedeniyle birçok kişi Market zincirlerine yönelmiş durumda. Çünkü zincir marketlerde kurban fiyatları piyasaya göre çok daha uygun oluyor. O marketlerden biri de Carrefour market. Peki, 2022 Carrefour kurban fiyatları ne kadar?
Carrefour Büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları 2022 kaç TL?

Türkiye'de en çok tercih edilen zincir marketlerden biri olan Carrefour 2022 kurbanlık fiyatları için araştırmalar başladı. Carrefour market 2022 Büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Kurban hissesi almak da Carrefour market aracılığı ile çok kolay. Peki, Carrefour kurbanlık koç fiyatları ne kadar? Carrefour büyükbaş dana Kurbanlık fiyatı kaç TL? Carrefour kurban 7/1 hisse kaç kilo, ne kadar?
 

2022 Carrefour küçükbaş kurbanlık fiyatları

Carrefour küçükbaş kurbanlık fiyatları 2022 yılı için belli oldu. Carrefour market tarafından yapılan açıklamaya göre bu yıl en az 17 kilogram sakatat dahil kıvırcık Koç Kurbanlık fiyatı 3450 TL olarak belirlendi.
 

Carrefour büyükbaş kurbanlık hisse fiyatı ne kadar 2022?

Carrefour büyükbaş 1/7 en az 20 kilogram kemiksiz et kurbanlık fiyatı 3 bin 950 TL olarak belirlendi. Ayrıca 4 gün teslim Carrefour büyükbaş hisse Kurbanlık fiyatı ise 3800 TL olarak açıklandı.
 

Carrefour Kurbanlık nasıl alınır?

Carrefour market kurbanlık almak isteyen vatandaşların en yakın Carrefour market şubesine gitmeleri ya da internet üzerinden Carrefour'un resmi internet sitesinden satın almaları gerekiyor.