CATE Coin nedir, projesi ne? CateCoin Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Mem dünyasına farklı açıdan bakmayı amaçlayan CATE Coin bir çok yatırımcının dikkatini çekiyor. CateCoin Token hakkında bilgiler öğrenmek isteyen kişiler internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki CATE Coin nedir, projesi ne? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

Kripto para borsasında adını iyiden iyiye söz ettirmeye başlayan CATE Coin bir çok yatırımcının dikkatini çekmeyi başardı. Mem dünyasına farklı bir açıdan bakmayı amaçlayan CATE Coin hakkında bilgiler öğrenmek isteyen yatırımcılar arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki CATE Coin nedir, projesi ne?
CATE Coin Nedir, Projesi Ne?
Mem dünyasına farklı bir açıdan bakmak amacıyla oluşturulan CateCoin Token Binance Smart Chain (BSC) blok zinciri tabanlı bir kripto para birimidir. Kendisine yatırım yapan yatırımcılara yaptıkları işlemin yüzde 1’i miktarında ödül veren CateCoin Token bilinenin aksine kripto para birimi değil token para birimidir. Bununla birlikte CateCoin ile CATE Token farklı platformların birimidir.
PancakeSwap DEX platformu üzerinden alınabilen CateCoin Token’ın Gate.io piyasasına dahil olmasıyla birlikte çok daha fazla satışa ulaşması ve adını dünya piyasa gündeminin üst sıralarına yazdırması bekleniyor. Yatırımcılar CateCoin Token’ın son durumunu her dakika takip etmeyi sürdürüyor. Mayıs 2021 ayından bu yana kripto para borsasında yer alan CateCoin Token’ın nasıl bir başarı göstereceği merakla bekleniyor.
Dapps kazanmak için oyna amacını taşıyan CateCoin Token’ı almak isteyenler yakında ZX platformu üzerinden de satın alma işlemlerini gerçekleştirebilecekler.
 

cate coin catecoin token nedir kripto para