Çaykur Rizespor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Rize Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Rize Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri, Rize Adana Demir özet Bein Sports, Çaykur Rizespor Adana Demirspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Çaykur Rizespor Adana Demirspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de geçen hafta Hatayspor deplasmanına çıkan ve sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılan ev sahibi Çaykur Rizespor Adana Demirspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta sahasında Fatih Karagümrük’ü 5-0 gibi farklı bir skorla geçen konuk Adana Demirspor ise Çaykur Rizespor deplasmanında kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor.  Futbol severler ise Çaykur Rizespor Adana Demirspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.
Çaykur Rizespor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Adana Demirspor maçı bugün saat 16.00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Çaykur Rizespor Adana Demirspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.
Çaykur Rizespor’da 4 Eksik Var
Süper Lig’de bugün Adana Demirspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor son 5 maçında 1 kez kazanabilse de bu maçların son ikisini kaybetmedi. Karadeniz ekibi Adana Demirspor maçını kazanarak bu seriyi 3 maça çıkarmak istiyor. Çaykur Rizespor’da Umar, Gökhan Akkan, Dabo ve Phiri maç kadrosunda yer almayacak.
Adana Demirspor 2 Eksikle Rize’de
Süper Lig’de bugün Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak olan Adana Demirspor bu maçtan galip ayrılarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Akdeniz ekibinde maç öncesinde 2 eksik bulunuyor. Adana temsilcisi Tarık Çamdal ve Samet Akaydın’dan yoksun olarak sahaya çıkacak.
Çaykur Rizespor - Adana Demirspor muhtemel 11'ler:
Çaykur Rizespor:
 Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim, Holmen, Eren, Fabricio, Sabo, Boldrin, Bolasie, Umar, Pohjanpalo
Adana Demirspor: Muric, Svenson, Deli, Samet, Alper, Stambouli, Sinan, Yunus, Belhanda, Vargas, Balotelli
Çaykur Rizespor Adana Demirspor maç özeti için tıklayınız

Çaykur Rizespor Adana Demirspor maç özeti Rize Adana Demir özet Bein Sports Spor Toto Süper Lig 24. hafta