Çaykur Rizespor Başakşehir maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Rize Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Başakşehir maç özeti ve golleri izle,Bein Sports 2 Rize Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri, Rize Başakşehir özet Bein Sports, Çaykur Rizespor Başakşehir maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta bu akşam oynanacak olan iki karşılaşma ile beraber başlıyor. Bu maçlardan birisi olan Çaykur Rizespor Başakşehir karşılaşması bu akşam gerçekleşecek. Süper Lig’de son 3 maçtır galip gelemeyen ve son oynadığı maçta deplasmanda Altay ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor Başakşehir ile bu akşam evinde oynayacağı maçı kazanarak 3 maç aradan sonra taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son iki maçını da kazanan ve son oynadığı maçta evinde Gaziantep FK’yı 2-0 ile geçen konuk Başakşehir ise Çaykur Rizespor deplasmanında kazanarak üst üste 3. galibiyetini almak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın ilk karşılaşmalarından birisi olan Çaykur Rizespor Başakşehir mücadelesinde nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı spor severlerin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Çaykur Rizespor Başakşehir maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Çaykur Rizespor Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Başakşehir maçı bugün saat 20.00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Çaykur Rizespor Başakşehir Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Başakşehir maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Ali Öğel ve Ekrem Kan yapacak. Maçın VAR koltuğunda ise Erkan Özdamar oturacak.
Çaykur Rizespor 3 Eksikle Sahaya Çıkıyor
Süper Lig’de bu akşam Başakşehir ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor son 3 maçında galibiyet alamadı. Bu süreçte 2 beraberlik 1 mağlubiyet alan ev sahibi ekip Başakşehir karşısında galip gelerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Karadeniz ekibinde maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Çaykur Rizespor’da Gökhan Akkan, Umar ve Phiri kritik karşılaşmanın maç kadrosunda yer almayacak.
Başakşehir’te Tek Eksik Var
Süper Lig’de bu akşam Çaykur Rizespor deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Başakşehir son 2 maçında da kazanmayı başardı. Konuk ekip Çaykur Rizespor deplasmanında da kazanarak üst üste 3. galibiyetini almanın planlarını yapıyor. Başakşehir’de maç öncesinde Mahmut Tekdemir dışında herhangi bir eksik bulunuyor.
Çaykur Rizespor - Başakşehir muhtemel 11'ler:
Çaykur Rizespor: 
Tarık, Gökhan, Holmen, Selim, Eren, Fabricio, Gedson, Alper, Bolasie, Boyd, Cisse
Başakşehir: Volkan, Caiçara, Epureanu, Youssouf, Hasan Ali, Tolga, Berkay, Pizzi, Serdar, Chadli, Okaka
Çaykur Rizespor Başakşehir maçı özeti için tıklayınız

Çaykur Rizespor Başakşehir Rize Başakşehir özet BeinSports Süper Lig 26. hafta