Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Rize Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor ile evinde karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Rize Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini internet üzerinden araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor karşılaşması insanların gündeminde yer alan karşılaşmalardan birisi olarak öne çıkıyor. Geçen hafta aldığı Göztepe galibiyetiyle rahat bir nefes alan Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor karşısında mutlak 3 puam hedefliyor. Öte yandan ligde zor günlerden geçen ve geçtiğimiz hafta evinde Alanyaspor’a 6-2’lik ağır bir skorla kaybeden Yeni Malatyaspor ise 6 maç aradan sonra 3 puanla tanışmak istiyor.  Futbol severler ise Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalar yapmaya devam ediyor. 
Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor mücadelesi bugün saat 13.30’da Çaykur Didi Stadyumu’nda gerçekleşecek. Kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşturulacak. Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.
Rizespor’da 3 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in geçen haftasında aldığı Göztepe galibiyetiyle derin bir nefes alan Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor maçı öncesi sahaya 3 eksikle çıkacak. Ev sahibinde Bolasie, Selim ve Mendes mücadelede forma giyemeyecek.
Malatya Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de 6 maçtır galip gelemeyen ve sondan ikinci basamakta yer alan Yeni Malatyaspor Çaykur Rizespor deplasmanında mutlak 3 puan hedefliyor. Konuk ekipte Nuri Fatih ve Haddadi maç kadrosunda yer almıyor.
Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor muhtemel 11'ler:
Çaykur Rizespor:
Gökhan, Baiano, Gökhan, Holmen, Cemali, Djokovic, Sabo, Boldrin, Aminu, Boyd, Pohjanpolo
Yeni Malatyaspor: Ertaç, Sadık, Wallace, Semih, Ndong, Aabid, Hafez, Mustafa, Chouiar, Tetteh, Adem
Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor maç özeti için tıklayınız

Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor Rize Malatya maç özeti Spor Toto Süper Lig