Cebi boş olan emekli vatandaşlara müjdeli haber! Başvuran emeklilere ihtiyaç kredisi verilecek

TAKİP ET

Cebi boş olan emekli vatandaşlara Denizbank'tan müjdeli haber geldi. Bankadan yapılan açıklamaya göre başvuru yapan emeklilere ihtiyaç kredisi verilecek. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlar özellikle emekli vatandaşları derinden etkiliyor. 2022 yılında aldıkları zammın daha yılın ilk ayı tamamlanmadan erimiş olması emekli vatandaşları ek nakit arayışlarına itti. Acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar bu ihtiyacını gidermek için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını takip etmeye devam ediyor. Emeklilere bu konuda müjdeli haber ise Denizbank’tan geldi. Emekli vatandaşlara yönelik kampanyalarıyla beğeni kazanan Denizbank’ın yaptığı açıklamaya göre başvuru yapan emekli vatandaşlara gerekli şartları sağlamaları halinde avantajlı seçeneklerin bulunduğu ihtiyaç kredileri verilecek. Bu haberle birlikte emekli vatandaşlar Denizbank’ın sağladığı ihtiyaç kredisinin şartlarını öğrenmeye çalışıyor. 
Denizbank’tan İhtiyaç Kredisi Müjdesi 
Denizbank’tan yapılan açıklamaya göre emekli maaşlarını kendilerine taşıyan emekli vatandaşlara yüzde 2,41’den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi verecek. Şartları olumlu olan kişilerin kredi puanları eğer yüksek olursa kredi limiti 55 bin TL’ye kadar yükselecek. İhtiyaç kredisinde bir kerelik olmak üzere yüzde 5 oranında bir kredi tahsis ücreti alınacak.
Denizbank’ın bu ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyenler dilerlerse kendilerine en yakın Denizbank şubesine gidebilir veya bankanın mobil ve internet bankacılığı sistemlerini kullanabilirler. 

emekli maaşı denizbank ihtiyaç kredisi emekliler