Cedi Osman ve Ebru Şahin'in nikahını Acun Ilıcalı kıydı! Düğünden ilk kareler

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı Cedi Osman'ın Çeşme'deki düğünlerine ünlüler akın etti. Uzun bir süredir aşk yaşayan iki ünlü isim dünya evine girdi. Makedonya'da nikahları kıyılan Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftinin Çeşme2de gerçekleşen düğününde Acun Ilıcalı sürprizi yaşandı. Üzerine cübbe giyen Ilıcalı'nın formaliteden nikah memuru olduğu anlar yüzleri gülümsetti.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı Cedi Osman’ın Çeşme’deki düğünlerine ünlüler akın etti. Uzun bir süredir aşk yaşayan iki ünlü isim dünya evine girdi. Makedonya’da nikahları kıyılan Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftinin Çeşme2de gerçekleşen düğününde Acun Ilıcalı sürprizi yaşandı. Üzerine cübbe giyen Ilıcalı’nın formaliteden nikah memuru olduğu anlar yüzleri gülümsetti. Geçtiğimiz günlerde Cedi Osman’ın doğduğu yer olan Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde nikahları kıyılan Cedi Osman ve Ebru Şahin çiftinin Çeşme’deki düğünlerinden renkli görüntüler geldi. Çiftin düğününde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı üzerine giydiği cübbe ile formaliteden nikah kıydı. Yüzleri gülümseten bu anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Çeşme’deki Düğüne Ünlü Akını

Uzun bir süredir aşk yaşayan ve magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan ünlü oyuncu Ebru Şahin ve NBA yıldızı Cedi Osman, geçtiğimiz günlerde Cedi Osman’ın doğduğu yer olan Kuzey Makedonya’nın Ohi kentinde kıydıkları nikahla hayatlarını birleştirmişti. Çiftin ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikah töreninin ardından bu akşam çeşme2de düğünleri gerçekleşti. Ünlü çiftin Çeşme’deki düğününde spor, sanat ve sosyete camiasından tanınmış isimler yer aldı.

Acun Ilıcalı’dan Sürpriz

Ünlü çiftin Makedonya’da kıyılan resmi nikahının ardından bu akşam Çeşme’de gerçekleştirilen düğünündeki temsili nikahı ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kıydı. Üzerine formaliteden cübbe giyen Ilıcalı’nın bu sürprizi sosyal medyanın gündemine oturdu. Çiftin çeşme Alaçatı’daki düğününe Aslıhan Güner, İsmail Hacıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Barış Falay, Emre Altuğ, Mert Kılıç, Gülçin Santırcıoğlu, Burak Tozkoparan, Bertan Aslani ve Hazal Şenel gibi ünlü iismler katıldı.