Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi çekimleri başladı! Mansur Yavaş'tan paylaşım geldi

TAKİP ET

Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Behzat Ç. Yeniden çekiliyor. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizinin hayranları tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Çekim için ekip bir araya geldi. Okuma provalarının da son kez yapılmasının ardından üçten geri sayım yapılarak çekimlere başlandı. Mansur Yavaş'tan da Erdal Beşikçioğlu paylaşımı geldi.

Reklam
Reklam

Blu TV’de yayınlanacak olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin çekimleri bugün Ankara’da başladı. Tüm ekip günün erken saatlerinde Ankara’ya gelirken önce okuma provaları yapıldı. Provanın ardından da üçten geri sayım yapılarak çekimler başladı.

Ankara’da çekimlere start verildi

Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Blu TV’de yayınlanacak olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi için artık geri sayım başladı. Bugün Ankara’da ilk çekim günü için toplanan ekip, okuma provasının hemen ardından 3’ten geri sayarak çekime başladı.

Eski kadroya takviyeler yapıldı

Yeniden çekilen Behzat Ç dizisinde Erdal Beşikçioğlu yine Behzat karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. eski Kadrodan İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç da kadroda yer alıyor. Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu İsimlerin de dahil olması ile birlikte kadro daha da güçlendi.

Mansur Yavaş’tan Erdal Beşikçioğlu paylaşımı

Behzat Ç. dizisinin çekimleri bugün Ankara'da başlarken Mansur Yavaş’tan da Erdal Beşikçioğlu paylaşımı geldi. Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Erdal Beşikçioğlu ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak fotoğrafı 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz notunu düştü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bu paylaşımı sosyal medyada da beğeni ve yorum rekoru kırdı.