'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' dizisi yayın tarihi belli oldu

TAKİP ET

Yazar Emrah Serbes'in romanından uyarlanan ve bir dönem ekranda fırtına gibi esen 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi' dizisinin devamı 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' heyecanla bekleniyor. Behzat Ç. hayranlarına nihayet müjdeli haber geldi. 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' yayın tarihi açıklandı.

Reklam
Reklam

2012-2013 yılları arasında yayınlanan ve ekranlarda fırtına gibi Esen Behzat Ç. Bir Ankara polisiyesi dizisinin devamı geçtiğimiz günlerde çekilmeye başlanmıştı. 2019 yılında ekrana gelen yeni bölümleri çok ilgi görme ya me oyuncular arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle yayından kaldırılan Behzat Ç bu defa 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adıyla ekrana gelecek. 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' dizisi yayın tarihi belli oldu.

İlk bölümü Aralık ayında ekrana gelecek

'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' dizisi, Çekimleri 2022 yılının Eylül ayında tamamlanmıştı. İlk bölümün ne zaman yayınlanacağı Behzat Ç hayranları tarafından merak ediliyordu. Nihayet müjdeli haber verildi. 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' dizisi, 6 Aralık 2022 Salı günü yeni bölümleri ile Blu TV'de sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizinin saat 12.00’de erişime açılacağı öğrenildi.

Dizinin 10 bölüm olarak çekildiği öğrenilirken, son yayınlanan bölümlerin değil ilk kez 2010 yılında ekranlara gelen 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi' dizisinin devamı olacağı bildirildi.