Cem Belevi ve İrem Derici'nin ayrılığına dair detaylar! Arabada yakaladı

TAKİP ET

Cem Belevi'nin İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldattığı, ancak Cem Belevi'nin bunu yalanlaması gündeme oturmuştu. İrem Derici, Cem Belevi'nin 'Aldatmadım' açıklamasının ardından çileden çıktı. Cem Belevi'nin 'İrem'i çok seviyorum, asla onu aldatmadım' sözlerini sarf etmesinin ardından bazı ses kayıtlarını ifşa etmekle tehdit etmişti. İrem Derici sessiz kalırken, 2. Sayda konuya dair iddiaları tartıştı.

Reklam
Reklam

İrem Derici ve Cem Belevi arasındaki gerilim gittikçe arttı. Cem Belevi aldatma iddiasına dair “Aşk şarkıları yazan ve hisleriyle hareket eden bir adamım. Aldatma yok, asla bunları kabul etmiyorum. Kendisini aldatmadım, böyle bir şey yok” açıklamasında bulundu. İrem Derici, bu açıklamanın ardından çıldırdı.
İrem Derici bir paylaşımla her şeyi ortaya döktü. Zaten Cem Belevi’yi elindeki ses kayıtlarını ifşa edeceğine dair tehdit etmişti.
İrem Derici’den henüz bir açıklama gelmedi, 2. Sayfa programında ise dikkat çeken iddialar gündeme oturdu.

Arabada telefon yakalandı
2. Sayfa programına ayrılığa dair bazı mesajlar geldi. Mesajlara göre ise İrem Derici, Cem Belevi’nin arabasında ikinci bir telefon yakaladı. İkinci telefonu bulmasının ardından olaylar birbirini takip etti.
Çapkınlık için ikinci telefon
Ortadaki iddialara göre Cem Belevi ikinci bir telefonu gizlice çapkınlık yapmak için kullanıyordu. Bu telefon üzerinden başka kızlara, influencerlara mesajlar yolluyordu. İrem Derici bunu birinden öğreniyor ve durumlar karışıyor, gerçekler ortaya çıkıyor. Bahsettiği ses kayıtlarının ise bu ikinci telefonda bulunduğu söyleniyor.