Cem Belevi ve İrem Derici Reklam Yapıyor! Johnny Depp ve Amber Heard Ses Kayıtları İlham Alındı! Cem Belevi İyi Yere Dükkan Açtı!

TAKİP ET

Cem Belevi'nin İrem Derici'yi aldattığı yönündeki iddialar sonrası Derici açıklama yapacağım demiş tüm magazin sayfaları merakla uyanmasını beklemişti.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile birlikteliği en baştan beri reklam söylentilerini ortaya çıkaramıştı. 

İrem Derici'nin bugüne kadarkki ilişkileri sonrası hep bir magazine dökülen tartışma yaşaması sonraı Cem Belevi ile sürekli aşk paylaşımları beklenti oluşturmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Cem Belevi'nin İrem Derici'yi ikinci kez aldattığı öğrenilmişti. İrem Derici bu iddialar sonrası "Çeyrek popçu, konser dilenmeye devam et sefil hayatına geri dön" yazarak magazine bomba gibi düşmüştü.

Belevi de bu iddialar sonrası kameralar karşısında "Ben aşk adamıyım ben hiç bir kadını aldatmam" diye konuşmuştu. 

Ancak ikilinin bu halleri özellikle Cem Belevi'nin tavırları reklam kokan hakeretler olarak yorumlandı. 

İrem Derici uyanınca ses kayıtlarını ve mesajları yayınlayacağım diyerek magazini beklentiye sokmuştu. Ancak Derici'den bir hamle gelmedi.

Özellikle ses kayıtlarını yayınlayacağım demesi son dönemde büyük ilgi gören Hollywood'un en sansasyonel davası Johnny Deep ve Amber Heard'den mi ilham alındı, reklamın iyisi kötüsü olmaz dedirtti.

İrem Derici'ye sosyal medyada destek büyük ancak bazı kimseler de "Bu adamın konser dilendiğini ayrılınca mı anladın yani" diye yazarak tepki gösterdi.