Cem Küçük benzin zammına isyan etti! 32 lira bile olabilir

TAKİP ET

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, neredeyse her gün benzin ve motorine zam yapılmasına isyan etti. Gazetedeki köşesinde bu konuya değinen Cem Küçük, yazıyı yazdığı sırada benzinin 30 lira olduğunu ancak okuyucular bu yazıyı okurken 32 liraya kadar yükselebileceğini söyledi. Cem Küçük aynı zamanda akaryakıt fiyatları nedeniyle otobüs firmalarının Kurban Bayramı tatiline gidecek olanlara dönüş bileti kesmediğini de iddia etti.

Reklam
Reklam

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü köşe yazısında akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlara isyan etti. Otobüs firmalarının artan akaryakıt fiyatları nedeniyle Kurban Bayramı tatiline giden vatandaşlara dönüş bileti kesmediğini de söyleyen Cem Küçük, benzinin şu anda 30 lira olduğunu ancak okuyucular bu yazıyı okurken 32 lira bile olabileceğini söyledi.
 

Rahatsız edici boyuta geldi

Cem Küçük yazısında zamların hem cep yaktığını hem de artık rahatsız edici boyutta geldiğini belirterek hem vatandaşlardan hem de otobüs firmalarından hatırı sayılır durumda şikayetleri aldığını söyledi. Benzin fiyatlarındaki artışın bir noktada durmadığını belirten Cem Küçük, artık bu işin rahatsız edici bir boyut aldığını söyledi.
 

Kar marjına sınırlama getirin

Cem küçük köşe yazısında muhalefete seslenerek enerji maliyetlerini düşürmek için öneri Sunun ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde Demokrat partisinin bir önerisi olduğunu da hatırlatan Cem Küçük, 2 ay süreyle EPDK’nın rafineri ve dağıtıcıların kâr marjlarına sınırlama getirilmesinin doğru olacağını savundu.

Benzin ve motorin fiyatlarının bir yerde durması gerektiğini söyleyen Cem küçük, otobüs firmalarının Kurban Bayramı tatiline giden vatandaşlara dönüş bileti kesmediğini Çünkü fiyatları ön göremediklerini söyledi. Cem Küçük yazısının sonunda ise bir an önce bu duruma bir dur denmesi gerektiğini savundu.