Cem Küçük TGRT'den kovuldu mu? Sedat Peker'in seks kasedi ifşası ortalığı karıştırdI

TAKİP ET

Sedat Peker'in açıklamaları ve videolu paylaşımları karşısında 'blöf yapıyor' çıkışında bulunan Cem Küçük'ün bu sözlerinin ardından Sedat Peker'den gündemi sallayan bir ifşa geldi. Sedat Peker'in sosyal medya üzerinden ifşa ettiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Müstehcen görüntülerin yer aldığı videodaki kişiler merak konusu olurken Cem Küçük'ün ise Sedat Peker'i tahrik ettiği gerekçesiyle TGRT'den kovulduğu iddia edildi.

Reklam
Reklam

Sedat Peker’in açıklamaları ve videolu paylaşımları karşısında ‘blöf yapıyor’ çıkışında bulunan Cem Küçük’ün bu sözlerinin ardından Sedat Peker’den gündemi sallayan bir ifşa geldi. Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden ifşa ettiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Müstehcen görüntülerin yer aldığı videodaki kişiler merak konusu olurken Cem Küçük’ün ise Sedat Peker’i tahrik ettiği gerekçesiyle TGRT’den kovulduğu iddia edildi. Sedat Peker’e blöf yapıyor demesinin ardından Peker’den gelen ifşa gündeme bomba gibi düşerken Cem Küçük’ün bu çıkışının ardından paylaşılan videoda ilişkiye giren üç erkekten birinin Cem Küçük’ün patronu TGRT CEO’su Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddiaları ortalığı iyice karıştırdı. Sosyal medyada hızla yayılan videoya ‘Cem Küçük patronunun başını yaktı’ yorumları yapıldı. Peki, Cem Küçük TGRT’den kovuldu mu? İşte detaylar…

Skandal İfşa

Yaptığı yazılı ve videolu açıklamalarda sık sık elinde ifşa videoları olduğunu söyleyen Sedat Peker’in bu açıklamalarına yanıt olarak elinde ifşa videoları olmadığını ve blöf yaptığını iddia eden Cem Küçük, Peker’e karşı kullandığı ‘blöf’ sözünün ardından patronunun başını yaktı. Cem Küçük’ün kendisine blöf yaptığını söylemesinin ardından skandal bir video ifşa eden Peker, müstehcen görüntülerin yer aldığı videoyu paylaşarak gündeme bomba gibi düştü. Paylaşılan videoda ilişkiye giren üç erkek yer alıyor. Videodaki üç erkekten birinin ise TGRT CEO’su Rasim Kaan Aytoğu olduğu öne sürüldü. Videodaki diğer iki erkeğin kim olduğu merak edilirken Cem Küçük’ün de videoda olduğu iddiaları geldi.

Cem Küçük Kovuldu Mu?

Sedat Peker’e karşı yaptığı blöf çıkışının ardından Peker’den gelen kaset ifşası gündemdeki yerini korumaya devam ederken gözler Cem Küçük’e çevrildi. Cem Küçük’ün bu tahrikinin ardından TGRT’den kovulup kovulmadığı araştırılmaya başlandı. Cem Küçük’ün İhlas Holding tarafından işine son verilip verilmediği, TGRT’den kovulup kovulmadığı konusunda henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.