Cem Yılmaz'ın dizisinin fragmanı geldi! Erşan Kuneri'nin ilk fragmanı!

TAKİP ET

Cem Yılmaz'ın hem yazdığı hem de yönettiği filmin ilk fragmanı geldi. Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda usta isimler yer alıyor. Beklenen ilk fragmanı gelen dizi için Erşan Kuneri karakterinden esinlenen Cem Yılmaz dizisi 13 Mayıs tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

Reklam
Reklam

Cem Yılmaz’ın yönetmeni olduğu ve aynı zamanda kendisinin yazdığı Erşan Kuneri dizisi kadrosunda; Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak ve Nilperi Şahinkaya paylaşıyor. Netflix’te yayımlanacak olan dizinin ilk fragmanı geldi ve dizinin yayınlanma tarihi 13 Mayıs.
Erotik sahneden başka sektörlere yöneliyor
Erşan Kuneri, erotik sinemanın ünlü yapımcısı olarak tanınıyor. 80’lerin başında cezaevinden çıkmasının ardından farklı türlerde filmler çekme kararı alan Kuneri, sektördeki arkadaşlarıyla radikal bir film maratonuna hazırlanıyor. Alev, Mami, Altın Oran, Seyyal ve Tumtum, ‘Feride ve Payro Kemal’i bir araya getiren Erşan Kuneri iki yılda birbirinden farklı yedi film üretmiştir. Bu yedi farklı filmi üretirken Kuneri, filmde sinema aşığı olan Erşan ve arkadaşları İran sinemasından, toprak kokan Anadolu hikayerline, korku filmlerine ve sosyal medya mesajlı dramalara, aksiyon filmlerini Ortaçağ zamanlarında çekmeye varana kadar farklı karakterle izleyiciyi buluşturuyor.

Erşan Kuneri kimdir?
10 dakika GORA filminde görülmüştü ve bu kısa süreye rağmen sevilen bir karakter olmuştu. O zamandan bu güne kadar sosyal medyada gündem haline geldi. Kendisi Cem Yılmaz filminde yer almış renkli karakterlerden birisi olarak karşımıza çıkar, hem bir film yapımcısı hem de eğlence mekanı sahibi olarak karşımıza çıkar. Bu dizide erotik film yapımcısı olarak karşımıza çıkan Erşan Kuneri 1975 ve 1978 yılları arasındaki sinema macerasıyla karşımıza çıkar. Film yapımcısı yönüyle ön plana çıkar. Arif v 216 filminde kendisini Kay Kay isimli mekanın sahibi olarak sahnelerde yer almıştır.