Cem Yılmaz'ın En Mutlu Günü! İlk Dizisi Bugün izleyiciler ile Buluşuyor!

TAKİP ET

Cem Yılmaz için bugün büyük bir gün. Cem Yılmaz bugün kariyerinde bir ilk yaşıyor. Ünlü komedyenin kariyer hayatında bir ilk olan dizisi bugün Netflix'te yayınlanıyor. Cem Yılmaz ve hayranları için oldukça mutlu bir gün yaşıyor. Uzun zamandır projelerine ara veren ünlü komedyen Erşan Kuneri isimli bir dijital dizi ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Reklam
Reklam

Kariyer hayatında bu zamana kadar birçok önemli film ve gösterimin içerisinde yer alan ünlü komedyen daha önce hiç dizi yapmamıştı. Erşan Kuneri ünlü komedyenin kariyer hayatında ki ilk dizisi oluyor. Bu sebeple Cem Yılmaz için oldukça önemli olan bir proje. Uzun zamandır beklenen Erşan Kuneri bugün Netflix’te yayınlanacak.
Cem Yılmaz sekiz bölüm olan dizinin hem yönetmenliğini üstlendi hem de başrolünde yer aldı. Cem Yılmaz, Erşan Kuneri’den her ikisine de kendisi hayat vermiş olduğu Arif V 216 ve GORA’da bulunan karakterlerden dizi yaptı.
Çekimleri geçen yaz tamamlanan dizi nihayet bugün izleyici ile buluşuyor. Hayranlarının uzun zamandır beklemiş olduğu projenin içerisinde Cem Yılmaz ile birlikte Ezgi Mola, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Merve Dizdar gibi sevilen ve başarılı oyuncular yer alıyor.