Cenk Ergün istifa mı etti? Galatasaray'dan son dakika açıklaması

TAKİP ET

Galatasaray futbol direktörü Cenk Ergün'ün istifa ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. İstifa haberleri üzerine Galatasaray'dan da bir son dakika açıklaması geldi. Peki, Cenk Ergün istifa mı etti?

Reklam
Reklam

Galatasaray’da futbol direktörü Cenk Ergün’ün istifa ettiği yönünde haberler bugün futbol dünyasında çalkalandı. Ünlü ismin Galatasaray’dan istifa ettiği yönünde çıkan haberler sonrası sarı kırmızılı takımdan da açıklama geldi. Peki, Cenk Ergün istifa mı etti? Galatasaray’ın son dakika açıklaması haberimizde…

Galatasaray’da Cenk Ergün istifa mı etti?

Galatasaray futbol direktörü Cenk Ergün’ün istifa ettiği iddiaları bugün sosyal medyaya bomba gibi düştü. Çıkan haberler sonrası sarı kırmızılı takımdan da açıklama geldi. Galatasaray kulübünden yapılan açıklamada Cenk Ergün’ün istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Cenk Ergün’ün Avusturya’da devam eden kampta olduğunu belirten sarı kırmızılı takım, görevine devam ettiğini ve bugün oynanacak maç öncesinde basın mensuplarına açıklama yapacağını bildirdi.