Çete yakalandı! 'Ay Grubu' elebaşı paylaşımlarıyla lüks yaşamları ortaya çıktı

TAKİP ET

Çanakkale'de Falcon adındaki gemiden 23 kilo 600 gram kokain ile Balıkesir'de bir tekneden 1 ton 900 kilo skunk adlı madde getirildi. Türkiye'ye gelmesinden Mahsun Ay ve sevgilisi Sunay Epöz'ün sorumlu olduğu biliniyor. Emniyette işlemleri devam eden çiftin lüks içinde görüntüleri ortaya çıktı. Sunay Epöz, sosyal medyasında lüks araçlar ile paylaşımlar yaptı.

Reklam
Reklam

Balıkesir Ayvalık’ta batan bir tekneden 1 ton 900 kilo skunk maddesi sahile vurdu. Çanakkale Biga’da Fronter Falcon adlı gemide ise 23 kilo 600 gram kokainin Türkiye’ye getirildiği belirlendi. Bunlardan sorumlu olduğu belirtilen Mahsum Ay (34) ve sevgilisi Sunay Epöz Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gözaltına alındı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Ay Grubu’ olarak adlandırılan ve Ege bölgesinde uyuşturucu ticaretini yöneten kişilere yönelik yapılan operasyonda Mahsum Ay ve Sunay Epöz emniyette ifade verdi. Uyuşturucu ticaretinde yer aldıklarına ve örgütlü suçta bulunmaya dair soruşturma sürüyor.
Suç kayıtları bulunuyor
Adam öldürme, göçmen kaçakçılığı, örgüt kurma ve uyuşturucu bulunma suçlarından 24 kaydı bulunan Mahsun Ay, ek olarak 2017 senesinde Ayvalık’ta Tekin Kocabıçak’ın öldürülmesi nedeniyle de aranıyordu. 

Sunay Epöz’ün sosyal medya paylaşımları
Mahsun Ay’ın sevgilisi Sunay Epöz’ün yaptığı sosyal medya paylaşımları dikkatleri üzerlerine çekti. Epöz’ün şarkıcılarla yaptığını iddia ettiği görüşmeleri ve lüks araçlarda görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştığı görüldü. Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı ve polis ekipleri birlikte koordineli olarak örgüte yönelik soruşturmasını sürdürüyor.