Cezaevinden izinli çıktıktan sonra babasının boğazını kesti!

TAKİP ET

Adana'da Sefa Kürçe isimli bir kişi, cezaevinden çıktıktan sonra gittiği evde babasıyla tartıştı. Tartışma sonrası babası Cabbar Kürçe'ye saldıran Sefa Kürçe, babasının boğazını keserek öldürdü.

Reklam
Reklam

Korkunç olay bugün saat 09.30 sıralarında Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Bir süredir cezaevinde olan Sefa Kürçe isimli bir kişi, cezaevinden çıktıktan sonra babasının evine gitti. Burada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı babasıyla tartışan Sefa Kürçe, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine babasına bıçakla saldırmaya başladı.



Sefa Kürçe, bıçakla saldırdığı babasını yakalayarak boğazını keserken Cabbar Kürçe kanlar içerisinde yere yığıldı. Evden gelen sesler üzerine komşular durumu hemen polise bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Cabbar Kürçe’nin hayatını kaybettiği belirlediler. Babasının ölümüne neden olan katil zanlısı Sefa Kürçe ise olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere  teslim oldu.



Olayı duyan Cabbar Kürçe’nin yakınları, gözyaşı döküp, sinir krizleri geçirirken Kürçe’nin cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin işlemlerini tamamlaması sonrası otopsi yapılması için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Katil zanlısı Sefa Kürçe ise ekip aracına alınarak emniyete götürüldü.

adana sefa kürçe cabbar kürçe cezaevi bıçaklı saldırı izin