ÇGHB 2 hangi platformda yayınlanacak? Çok Güzel Hareketler 2 başka kanala mı geçecek? Yeni bölümler nerede yayınlanacak Netflix mi, Exxen mi, Blu TV mi?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen eğlence programı olan Çok Güzel hareketler Bunlar 2'nin final yapacağı duyuruldu. Bunun ardından ise birçok ÇGBH 2 izleyicisi programın neden final yaptığını merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının sevilen eğlence programı olan ÇGBH 2'nin Dijital Medya'ya geçeği konuşuluyor. Peki, ÇGHB 2 hangi platformda yayınlanacak? Çok Güzel Hareketler 2 başka kanala mı geçecek? Yeni bölümler nerede yayınlanacak? Netflix mi, Exxen mi, Blu TV mi? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

BKM Mutfak imzalı, Kanal D ekranlarına izleyiciyle buluşan eğlence programı olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, 2008-2011 yılları arasında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programın devamı niteliğindedir. 

ÇGHB 2’nin, Kanal D ekranlarında final yapacağı duyuruldu. Birçok TV izleyicisini hüzünlendiren bu haberin ardından ÇGHB 2’nin gerçekten final yapıp yapmadığı araştırılmaya başlandı. Bunun üzerine ÇGBH 2’nin başka bir kanala mı yoksa Dijital Medya’ya mı geçeceği merak ediliyor. 

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 final mi yapıyor? 
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, 31 Ocak 2022 Pazartesi günü Kanal D ekranlarında son bölümünü yayınlayacak. Programın sadece Kanal D ekranlarında son bulacağı, başka platformda yeni bölümleriyle devam edeceği konuşuluyor. 

ÇGBH 2’nin Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle: 
"Bu akşam yine çoook eğleneceğiz. #ÇokGüzelHareketler2 yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de son kez @KanalD'de! Yakında görüşmek üzere."



Yapılan bu paylaşımdan anlaşılacağı üzere Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yakın zamanda başka bir kanalda ya da dijital bir platformda yeniden başlayacaktır. Yani sevilen eğlence programı final yapmayacaktır. 

ÇGHB 2’nin yayınlanacağı yeni platform neresi? 
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeniden hangi kanalda ya da platformda yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Fakat yapılan bazı tahminlere göre ÇGHB 2’nin Netflix, Blu TV, Exxen gibi dijital medya platformlarına geçeceği söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadığından programın nerede devam edeceği bilinmemektedir. 

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncu kadrosu 

Arif Güloğlu 

Atakan Çelik 

Ayşegül Yılmaz 

Batuhan Soyaslan 

Cemile Canyurt Kaya 

Cenan Adıgüzel 

Ebru Yücel 

Emin Oğuz Çelebi 

Evliya Aykan 

Ezgi Özyürekoğlu Saka 

Fatma Tezcan 

Hacı Ahmet Ak 

Hilmi Deler 

Metin Pıhlıs 

Ömer Faruk Çavuş 

Safa Sarı 

Selen Esen Çelebi 

Tuğba Yılmaz 

Yeşim Dursun 

çghb 2 çok güzel hareketler bunlar 2 çghb 2 final kanal d çghb 2 final mi