Chaos Walking filminin konusu nedir?

TAKİP ET

Chaos Walking filmi 2021 senesinde seyirciyle buluştu. Bilim Kurgu ve Macera türünde olan film 1 saat 49 dakika uzunluğundadır. Filmin konusu araştırılmaktadır. Chaos Walking filminin konusu nedir? Bu haberimizde Chaos Walking filminin konusunu sizler için derledik.İşte Chaos Walking filminin konusu...

Reklam
Reklam

Film 2021 yılında vizyona girdi. Filmin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler yer alıyor. Filmin konusu araştırılmaktadır. Chaos Walking filminin konusu nedir?

Chaos Walking filmi

Konum Yeni Dünya. Zaman MS 2257 Mevcut kolonizasyonlardan yıkıcı gelişmelerden birleşme günlerinden sonra Yeni Dünya bireyler için yaşanacak yeni bir yer haline geldi. Ve ayrıca  yerli halklarla savaşırken kadınlar öldü. Böylece yeni dünya sadece erkeklere yönelik oldu.Soyu tükenmiş  tür olarak tarihe geçen adamlar sadece soylarını değil servetlerini de kaybetmiş görünüyorlar. Çünkü bireyler kendilerine yakın olan kişilerin düşüncelerini telepatik olarak duymaya başlarlar. Yerlilerin ve sakinlerin bir ayaklanma olarak aşlattığı bu doğal gerçeklikle kişinin tek başına düşüncelerini saklaması ve olup itenlere odaklanması imkansızdır. 

 Yeşillik ve ormanlık alanların mükemmel aurasında meydana gelen "gürültü" kavramını  ilk tanıyan topluluklardan biri olan Prentisstown belirli karakterleri ortaya çıkarmaya başladığında malzemenin rengi ortaya çıkmaya başladı. Bahsettiğim gürültü kavramından sadece erkeklerin etkilenmesi bir yana kadınların gürültüden etkilenmediği ortaya çıktı. Ancak kasabada zaten hiç kadın yok. Ama bu gerçek sonuna kadar sürmeyecek.

Tam o sırada Tom Hollandın canlandırdığı Todd karakteri ile karşılaşıyoruz. Kasaadaki en genç ve deneyimsiz isimlerden birine atıfta bulunuyor gibiydi. Gürültücü benliğini ve hayattaki düzen eksikliğini saklamakla kalmaz aynı zamanda zayıf ve etkisiz tavrıyla da dikkat çeker. 

 Hikayenin akışı  Todd ve Köpeğinin  Bir uzay gemisi enkazıyla karşılaşması ile değişir  İlginçtir ki sadece erkeklerin olduğu  ve kadınların olmadığı  bir ülkede genç bir kız bir uzay gemisinden inmektedir.  Kızın  Kargaşadan etkilenmediğini anlayan Todd belediye başkanıyla konuşmak isteyecektir. Ancak belediye başkanı durumdan memnun görünmüyor. Aynı zamanda Violanın verdiği bir sır bir gizem vardır. İkili  kendilerini korumaya çalışırken Yeni Dünyayı etkileyecek kriterlerin arka planını araştırmaya başlarlar. Romandan uyarlanan filmin yönetmenliğini Doug Liman üstlenmektedir. Filmin IMDb puanı 5,8 olarak açıklanmıştır. Filmin oyuncu kadrosun şu isimler yer almaktadır;

Tom Holland – Todd

Daisy Ridley – Viola

Demián Bichir – Ben

David Oyelowo – Aaron

Kurt Sutter – Cillian

Cynthia Erivo – Hildy

Bethany Anne Lind – Karyssa Hewitt

Mads Mikkelsen – Mayor Prentiss

Chaos Walking filmi Chaos Walking