Chelsea deplasmanda Leicester City'i 3-0 mağlup etti

TAKİP ET

İngiltere Premier Ligi'nin 12. haftasında Chelsea deplasmanda Leicester City'i 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla zirvedeki yerini sağlama alan maviler son 6 deplasman maçının 5'ini kazanmış oldu. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Ligi’nde milli takımlar için verilen aranın ardından heyecan yeniden başladı. Ligin 12. haftasının önemli maçında milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü’nün de bulunduğu Leicester City ile ligin lideri Chelsea King Power stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine gol şansı tanımayan Chelsea güçlü rakibini 3-0 yenmeyi başardı. Bu sonuçla zirvedeki yerini sağlama alan maviler son 6 deplasman maçının 5’ini kazanmış oldu.
Chelsea Zirveyi Sevdi
Maça baskılı başlayan Chelsea 14. dakikada Alman savunma oyuncusu Antonio Rudiger ile 1-0 öne geçti. Golün ardından iyi oyununu  sürdüren mavilerin ikinci golü 28. dakikada Kante’den gelirken 71. dakikadaki Christian Pulisic’in golü perdeyi kapatan gol oldu.
Lider Chelsea aldığı bu galibiyetle puanını 29’a yükseltirken, Leicester City ise 15 puanda kaldı ve galibiyet özlemini 3 maça çıkardı.
 

chelsea leicester city i̇ngiltere premier ligi