Chelsea Lille maç özeti ve golleri izle | Exxen Chelsea Lille youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Chelsea Lille maç özeti ve golleri izle, Exxen Chelsea Lille youtube geniş özeti ve maçın golleri, Chelsea Lille özet Exxen, Chelsea Lille maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 heyecanı bu hafta da hız kesmeden devam ediyor. Son 16 turu ilk maçında İngiliz ekibi Chelsea Fransız temsilcisi Lille ile bu gece evinde karşı karşıya gelecek. İngiltere Ligi’nde şampiyonluk yarışında Manchester City ve Liverpool’un gerisinde kalan ve son oynadığı maçta deplasmanda Crystal Palace’ı 1-0 yenmeyi başaran Chelsea Lille ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan Fransa Ligi’nde kötü günler geçiren ve son oynadığı maçta evinde Metz ile 0-0 berabere kalarak üst sıralarla arasıını iyice açan son lig şampiyonu Lille zorlu Chelsea deplasmanından Fransa’ya avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor. Futbol severler ise Chelsea Lille maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Chelsea Lille Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 karşılaşması olan Chelsea Lille maçı bugün TSİ 23.00’te Stamford Brigde’de gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Chelsea Lille maçını Jil Manzano yönetecek.
Chelsea Tüm Dikkatini Devler Ligi’ne Verdi
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında bu gece evinde Lille ile karşı karşıya gelecek olan Chelsea, İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk yarışından uzak kalması sonucunda tüm dikkatini Devler Ligi’ne çevirdi. Maviler bu karşılaşmayı kazanarak rövanş maçına avantaj ile gitmek istiyor. Chelsea’de Reece James, Ben Chilwell ve Mason Mount bu gece oynanacak maçta forma giyemeyecek.
Lille İngiltere Deplasmanında Süpriz Peşinde
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında bu gece zorlu Chelsea deplasmanına çıkacak olan Lille, Fransa Ligi’nde pek parlak günlerden geçmiyor. Son 4 maçında yalnızca bir galibiyet alabilen Lille bu karşılaşmada sürpriz bir sonuç alarak Fransa’ya mutlu bir şekilde dönmek istiyor. Milli oyuncularımız Zeki Çelik ve Burak Yılmaz’ın olduğu Fransız ekibinde Chelsea maçı öncesi herhangi bir eksik yer almıyor.
Chelsea - Lille muhtemel 11'ler:
Chelsea: 
Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Pulisic, Ziyech, Lukaku
Lille: Jardim, Zeki Çelik, Fonte, Botman, Gudmundsson, Weah, Andre, Xeka, Bamba, David, Burak Yılmaz
Chelsea Lille maçı özeti için tıklayınız

Chelsea Lille Chelsea Lille maçı özet UEFA Şampiyonlar Ligi son 16