Chelsea'ye Türk talip

TAKİP ET

Önemli İş adamlarından Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea'yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich'le görüşmelerin başladığını belirtti. Chelsea'yi almak için tüm hazırlıkların tamamladıklarını Perşembe günü Chelsea yöneticileriyle görüşeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş sonrasında Rus Oligarklar yurt dışındaki mal varlıklarını satmaya başladı. Çok sayıda ülkenin birer birer yaptırım uygulamalarının ardından İngiltere'de yaşayan Rus milyarder Roman Abramovich'in de elindeki birçok mal varlığını satmaya başladığı öğrenildi. Premier Lig devi Chelsea'yi satma kararı alan Roman Abramovich futbol takımını satıp gelirini savaş mağdurlarına bağışlayacağını daha önce açıklamıştı.

Chelsea'ye talip oldu
Birçok Avrupa ülkesinde ve İngiltere'de de yatırılmaları bulunan Türk iş adamı Muhsin Bayrak, Chelsea'nin satışa çıktığını duyar duymaz düğmeye basarak takımın alınmak için girişimlerde bulundu. Teklif için tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten AB Grup Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak Perşembe günü ilk görüşme için Londra’da olacaklarını belirtti.
Türkiye'nin en güvenilir ülkeler arasında olduğunu anlatan Bayrak Türk iş insanlarının gücünü göstermeleri gerektiğini ve Türk şirketlerinin dünyanın her yerinde olmaları gerektiğini anlattı. Chelsea'ye dünyada çok sayıda farklı alıcılarında olduğunu aktardı. Perşembe günü kamuoyu ile tüm gelişmelerin paylaşılacağı ve iki hafta içerisinde durumun netleşeceği aktarıldı..

 

chelsea satış