Chicago Med dizisinin konusu nedir?

TAKİP ET

Chicago Med isimli dizi Netflix platformunda da yayınlanmaktadır. Dizi,yayın hayatına devam etmektedir. Dizinin konusu araştırılıyor. Chicago Med isimli dizinin konusu nedir? Bu haberimizde Chicago Med isimli dizinin konusunu sizler için derledik. İşte Chicago Med isimli dizi hakkında tüm merak edilenler...

Reklam
Reklam

Chicago Med isimli dizi 2015 yılında yayınlanmaya başladı. 7 Sezonu bulunan dizinin türü medikal drama olarak bilinmektedir. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak edilmektedir. Chicago Med dizisinin konusu nedir?

Chicago Med dizisi

Chicago Medical, Chicago Fire ve Chicago Polis DP, Herkes farklı kavram ve kurgular oluşturmuş olsa da hemen hemen hepsinin ortak bir noktası vardır. İnsanlara yardım etmek. Ölümcül bir kazadan kurtulanlara tıbbi destek sağlamak veya kazadan sonra arabada mahsur kalanlara canlandırmak için olsun. Aslında Chicago Üçlemesi de bu noktadan sonra çok konuşuluyor. İnsan kalbinin derinliklerinde bulunan yardım etme içgüdüsünün yanı sıra, son tahlilde kahraman ilan edilmek, ruhsal varlığımızın en temel bileşenlerinden biridir. Dramatik ve çalkantılı Chicago döneminden gelen yardımlar, kurtarma, kendi sorunlarını görmezden gelme ve başkaları için savaşma üzerine düşünme, dizinin yıllardır modasının geçmemesinin sebepleri.

Aslında, üçleme arasındaki küçük ayrıntılar, genellikle oyuncuların ve kamera arkası ekibinin çabasıyla  gerçekleştiriliyor. Nick Gehlfuss, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt ve bugün tanıdığımız birçok başarılı aktörün yardımıyla tıbbi olarak nefes nefese yardım sağlayan acil servis departmanı hayatta kalma mücadelesi veriyor. Sadece iş hayatıyla ilgili değil, bireyin kişisel dünyasındaki izlenim, deneyim, pişmanlık ya da mutluluğu hakkında da kontrol edilir.

Onlarca sezon ve yüzlerce bölümden sonra geriye sadece uzun soluklu bir dizi izlenimi kalmıyor. Kendimizle örtüşen rollerimiz, hayatımızı kolaylaştıran alt metinler, ileriye dönük kişisel izlenimler ve daha birçok unsur bizlerle buluşsa da atmosferleri yere basmaktan korkanlara yardımcı olabilir. Maalesef oyundaki karakterlerde görsel olarak abartılı ve süslü  olan sahneler ve kısımlar maalesef karşımıza çıkıyor.  Dizinin IMDb puanı ise 7,6 olarak açıklanmıştır.Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir;

Nick Gehlfuss – Will Halstead

Marlyne Barrett – Maggie Lockwood

S. Epatha Merkerson – Sharon Goodwin

Oliver Platt – Daniel Charles

Brian Tee – Ethan Choi

Torrey DeVitto – Natalie Manning

Yaya DaCosta – April Sexton

Lorena Diaz – Doris

Colin Donnell – Connor Rhodes

Ashland Thomas – ED Doctor

Rachel DiPillo – Sarah Reese

Chicago Med dizisi Chicago Med konusu