CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun kimdir, kaç yaşında? Tuba Torun Instagram hesabı nedir?

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Twitter üzerinden yapılan açıklamalar gündeme otururken Erdoğdu'nun eski eşinin yaptığı açıklamanın ardından yeni eşi Tuba Torun'un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Erdoğdu, eşi Tuba Torun'un hastanede olduğunu söyleyerek eşi Tuba Torun'dan özür diledi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşinin sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Twitter üzerinden yapılan açıklamalar gündeme otururken Erdoğdu’nun eski eşinin yaptığı açıklamanın ardından yeni eşi Tuba Torun’un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Erdoğdu, eşi Tuba Torun’un hastanede olduğunu söyleyerek eşi Tuba Torun’dan özür diledi. Eski eşinin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaların ardından peş peşe paylaşımlar yapan CHP’li Aykut Erdoğdu, eski eşinin yaptığı açıklamalar sonrasında yeni eşi Tuba Torun’un hastaneye kaldırıldığını söyledi ve oğlunu ve eşini bu yaşananların şokundan korumak istediğini ifade etti. Peki, Tuba Torun kimdir? CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eşi Tuba Torun kaç yaşında, nereli? Tuba Torun Instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilenler…

Eski Eşten Flaş İfşa

Sosyal medyaya düşen evlilik tartışması CHP’li Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun’u gündeme getirdi. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile gündeme bomba gibi düştü. Twitter’da kendi adını taşıyan ‘Özge’ ismiyle bir hesap açan ve Cumartesi gecesi bu hesap üzerinden çok konuşulan bir paylaşım yapan eski eş, Aykut Erdoğdu ile konuşmasını ve konuşma esnasında kendi görüntüsünün de olduğu kaydı ‘Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun’la ilişkisini öğrendikten hemen sonra. Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken 50 kişi ile yatmış dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba ile evlendi’ notuyla paylaştı. 

Özür Diledi

Soyal medyanın gündemine oturan bu paylaşımdan saatler sonra Aykut Erdoğdu’dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden peş peşe paylaşımlar yapan Erdoğdu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan eşi Tuba Torun’un hastaneye kaldırıldığını duyurdu ve yaşattıkları için eşinden özür diledi.

Tuba Torun Kimdir?

1987 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezundur. İstanbul Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapan Torun, özellikle kadın ve çocuk hakları başta olmak üzere insan hakları üzerine çalışmalar yapmaktadır. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu avukatı ve Sosyal Haklar Derneği Çocuk Hak İhlalleri Koordinatörü olan Torun, Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu üyesidir. Instagram’da ‘av.tubatorun’ kullanıcı adıyla yer almaktadır.