CHP lideri Kılıçdaroğlu ile AKP'li Çamlı arasında gerilim: Arkadaşlar Yeliz konuşuyor!

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) bütçe görüşmeleri sırasında bir konuşma yaparken AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'nın sözünü kesmesi üzerine Kılıçdaroğlu, 'Arkadaşlar Yeliz konuşuyor' ifadeleriyle cevap verdi.

Reklam
Reklam

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) başlatılan bütçe görüşmelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programa katılmayarak Katar'a gitmesi ve bütçe sunumunu da Cumhurbaşkanı Fuat Oktay'ın yapması partiler arasında büyük tepki çekerken; görüşmelere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması damga vurdu. 



2022 yılı bütçe görüşmelerinde kürsüye çıkarak bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 45 dakika süren konuşması AKP'li vekiller tarafından sürekli kesilirken, konuşmanın bir hayli gergin geçtiği görüldü. Bir ara CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sözünü kesen AKP'nin İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'ya karşılık olarak verdiği bir cevap ise, Genel Kurulu kahkaya boğdu. 



Sözünün kesildiğini gören Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Çamlı'nın sözünü kesmesinde sonra CHP sıralarına dönerek "Arkadaşlar Yeliz konuşuyor" ifadelerini kullandı.


 

chp kemal kılışdaroğlu akp Ahmet Hamdi Çamlı yeliz konuşuyor