CHP Milletvekili Suat Özcan hastaneye kaldırıldı

TAKİP ET

CHP Muğla milletvekili Suat Özcan, Muğla'nın Milas ilçesinde mide kanaması şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Suat Özcan'a yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumu da açıklandı.

Reklam
Reklam

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan CHP Muğla milletvekili Suat Özcan, evinde rahatsızlanınca kendi imkanları ile özel hastaneye gitti. Özel hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Özcan’ın Mide kanaması geçirdiği değerlendirildi. Hastanede tedavi altına alınan Özcan'ın sağlık durumuna ilişkin CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu açıklama yaptı.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Mide kanaması sebebi ile hastaneye yatırılan CHP Muğla milletvekili Suat Özcan’ın sağlık durumu hakkında konuşan Zeybekoğlu, Tedbir amaçlı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini belirterek sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Diğer yandan hastanede tedavi altında bulunan Suat Özdemir CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve Muğla Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de ziyaret etti.