CHP Tanju Özcan hakkında kararını verdi! Kesin ihraç isteniyor

TAKİP ET

CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan son dönemlerde göçmenlerle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Son dakika haberine göre CHP, Tanrı Özcan'a kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti. İhraç isteminin gerekçesi olarak da belediye meclisinde bir kadın meclis üyesi ile yaşanan diyalog gösterildi.

Reklam
Reklam

Son dakika: CHP'li Bolu belediye başkanı Tanju Özcan kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Tanju Özcan, Geçtiğimiz günlerde belediye meclisinde bir kadın meclis üyesi ile yaşadığı diyalog sebebiyle tepki çekmişti.
 

Canlı müziği özendirmeyelim

Son dönemlerde göçmenlerle ilgili yaptığı açıklamalar sık sık gündeme oturan CHP'li Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, Geçtiğimiz günlerde yapılan belediye meclisi toplantısında “Canlı müzik mümkün olduğu kadar yapılmasın. Canlı müziği özendirmeyelim” demişti. Tanju Özcan'ın bu açıklamaları sosyal medyada infial yaratırken CHP'den de flaş karar geldi.
 

Disipline sevk edildi

Belediye meclisinde bir kadın meclis üyesi ile yaşadığı diyalog sosyal medyada geniş Yankı uyandıran Tanju Özcan, CHP'nin Dün yapılan MYK toplantısında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.