Çiçeği burnunda gelin Duygu Özaslan sarı bikinisiyle sosyal medyada infial yarattı

TAKİP ET

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan Geçtiğimiz günlerde basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile hayatını birleştirdi. Sade bir nikah töreni ile evlenen çift hemen ardından da tatile çıktı. Duygu Özaslan tatilin ve Deniz'in keyfini çıkarırken sarı bikinisiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. Duygu Özaslan'ın bikinili fotoğrafları sosyal medyada adeta infial yarattı.

Reklam
Reklam

Ünlü youtuber ve sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan bir dönem aldığı kilolarla sosyal medyanın ve basının gündemindeydi. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gazetecilerin çektiği fotoğraflar Arasında dağlar kadar fark olan Duygu Özaslan spor ve düzenli beslenme ile fazla kilolarından kurtulmayı başardı.

Hemen ardından da Can Maxim Mutaf ile aşk yaşamaya başlayan Duygu Özaslan Geçtiğimiz günlerde sade bir nikah töreni ile evlendi. Çiçeği burnunda çift nikahın hemen ardından da tatile çıktı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve binlerce takipçisi bulunan Duygu Özaslan tatilde çektirdiği fotoğrafları bol bol paylaşıyor. Duygu Özaslan’ın özellikle bikinili fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.


 

Duygu Özaslan bikinili fotoğrafları yıktı geçti

Geçtiğimiz yıllarda basına yansıyan fotoğraflarındaki fazla kilolarından kurtulmayı başaran Duygu Özaslan adeta sarı bikinili fotoğrafları ile takipçilerine mest etti. Sağlıklı beslenme ve sporla kilo vermeyi Başaran sosyal medya fenomeni karın kasları ile de dikkatleri üzerine topladı. Duygu Özaslan’ın takipçileri fotoğraflarını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.


 

Geçtiğimiz haftalarda evlendi

YouTube'da çektiği videolarla dinlenen ve son zamanların en dikkat çeken sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Duygu Özaslan, aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile Geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi.

Çift sade bir nikah töreni ile evlenmeyi tercih ederken düğün yapıp yapmayacakları konusunda ise Henüz bir açıklama yapmadı.