Çiçeği burnunda gelin Hadise makyajsız görüntülendi! 3 milyon liralık tek taşı ışıldadı

TAKİP ET

Türk pop müziğinin en ünlü isimlerinden Hadise geçtiğimiz nisan ayında sevgilisi iş İnsanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda sade bir nikah töreni ile dünya evine girmişti. Özel hayatı son günlerde çok konuşulan Hadise bu defa Etiler'de makyajsız objektiflere takıldı. Etiler'de 2 saat kadar oyalanan ve sonrasında aracına binen Hadise 3 milyon liralık tek taşı ile adeta ışıldadı.

Reklam
Reklam

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Hadise geçmişte kıyafetleri ve sahne şovları ile dikkatleri üzerine toplarken Şimdi ise özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Çırağan Sarayı'nda Mehmet Dinçerler ile Geçtiğimiz günlerde Dünya evine giren Hadise, evliliği ile son dönemlerin konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Evlendikten sonra ortalarda çok görünmeyen Hatta sahne kostümleri Nebile dikkat etmeye başlayan Hadise Etiler'de görüntülendi. 2 saat boyunca Etiler'de bekleyen ve sonrasında aracına binen güzel şarkıcı makyajsız görüntüsü ile de dikkat çekti. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakarak Etiler’den ayrılan güzel şarkıcının 3 milyon liralık tek taşı da göze çarptığı.

30 Nisan'da evlendiler

Ünlü şarkıcı Hadise işadamı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda Sessiz sedasız Dünya evine girdi. Son dönemlerde eşinin müdahalesi nedeniyle konser kıyafetlerini değiştirdiği iddia edilen Hadise önceki gün iş çıkışı Etiler'de görüntülendi. 2 saat boyunca aracını bekleyen ve aracı geldikten sonra da muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan Hadise makyajsız hali ile dikkat çekti.

Tektaşı çok konuşulmuştu

Mehmet Dinçerler’den geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan ve sosyal medya hesabından da teklifi ve yüzüyor paylaşan Hadise 3 milyon lira değerindeki tek taş yüzüğü ile çok konuşulmuştu. Etiler'de görüntülenen Hadise'nin parmağındaki tektaş yüzük adeta göze çarptı. Ünlü şarkıcı muhabirlerin tüm ısrarlarına rağmen konuşmazken özellikle düğün sorularına cevap vermedi.

Düğün yapmayacakları iddia ediliyor

Çırağan Sarayı'nda Sessiz sedasız evlenen ve sadece nikah yapan Hadise'nin düğün yapacağı konuşuluyordu. Ancak yurtdışındaki düğün Hadise'nin eşinin borçları nedeniyle iptal edildi. Son dönemlerde eşinin maddi sıkıntılar yaşadığı bilinen Hadise düğün yapmaktan vazgeçti.