Cicişlerden yeni skandal! Yapmadıkları bir bu kalmıştı

TAKİP ET

Ciciş Kardeşler'den Ceyda Ersoy Sosyal medya paylaşımları ile çok konuşuluyor. Yine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ersoy Bu defa yaptıkları ile bu kadarda olmaz dedirtti. Ceyda Ersoy'un paylaşımı sırasında dili koptu. Apar topar ameliyata alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy Bu defa başına gelenlerle adeta pes dedirtti. Skandalları ile konuşulan Ceyda Ersoy'un bu defa öpüşürken dili koptu. Bu kadarına da pes artık yorumları yapılırken Ersoy'un apar topar ameliyata alındığı öğrenildi.

Yeni skandal bomba gibi düştü

Ciciş kardeşler olarak bilinen ve sosyal medya paylaşımları ile çok konuşulan Ceyda ve Esra Ersoy Kardeşler bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz haftalarda evinde bulunan uyuşturucu sebebiyle gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Ceyda Ersoy Bu defa bambaşka bir olayla gündemde. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ceyda Ersoy dilinin koptuğunu açıkladı.

Ceyda Ersoy'un dilinin kopma sebebi ise görenleri adeta şoke etti. Instagram hesabından hastanede çekilmiş bir videosunu paylaşan Ceyda Ersoy "Öpüşürken dili kopan bir ben miyim acaba? Of çok acıyor. Şaka gibi" notunu düşerek herkesi şoke etti.