Çift başlı kurt destanı nedir? ATV Destan dizisindeki çift başlı kurt destanının anlamı ne?

TAKİP ET

ATV'nin iddialı dizisi Destan'ın tanıtımında işitilen çift başlı kurt destanı bir çok insanın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki çift başlı kurt destanı nedir? ATV Destan dizisindeki çift başlı kurt destanının anlamı ne? Cevapları haberimizde...

Reklam
Reklam

ATV’nin yeni tarih temalı dizisi Destan’ın merakla beklenen tanıtımı dizi severlerle buluştu. Başrolünde güzel oyuncu Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli’nin yer alacağı iddialı dizinin tanıtımında işitilen ‘’Çift başlı kurt kız’’ sözleri insanların gündemini meşgul etmeye başladı. Bir çok insan Destan dizisinin tanıtımında yer alan çift başlı kurt destanının anlamını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki çift başlı kurt destanı nedir? ATV Destan dizisindeki çift başlı kurt destanının anlamı ne?
Çift Başlı Kurt Destanı Nedir?
Türk tarihinin sembol hayvanı olan kurt, ATV’nin Destan dizisinde çift başlı kurt destanı olarak ekranlara uyarlanmıştır. Yani çift başlı kurt destanı tıpkı Bozkurt ve Ergenekon Destanı gibi Türk tarihinin önemli destanlardan birisidir ve kurdun Türk tarihindeki önemini göstermektedir. 
ATV Destan Dizisindeki Çift Başlı Kurt Destanının Anlamı Ne?
Türk tarihinin sembolü olarak nitelendirilen kurt figürü ATV’nin Destan dizisinde çift başlı kurt destanı olarak izleyenlere anlatılmaya çalışılmıştır.
Orta Asya’da yaşayan Türk topluluklarının hikayesini konu edinecek olan Destan dizisinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstlenecek. 

ATV Destan dizi çift başlı kurt