Çifte indirim sonrası akaryakıt fiyatları belli oldu

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatlarına gece yarısından itibaren yeni indirim geldi. Motorine hafta içi yapılan indirim sonrası benzin ve LPG grubunda da bugün indirimler uygulandı. LPG indirimi 1 lira 71 kuruş olurken benzin indirimi ise 2 lira 13 kuruş oldu. İndirim sonrası benzin fiyatları 25 liraya LPG fiyatları ise 10 lira seviyelerine geriledi.

Reklam
Reklam

Motorin indirimi sonrası beklenen benzin ve LPG indirimi haberi geldi. Gece saatlerinde yapılan indirimle birlikte LPG ve benzin fiyatları da düştü. 2 Temmuz akaryakıt fiyatları ve detaylar haberimizin devamında…

LPG ve benzine indirim geldi

Döviz kurlarında aşağı yönlü hareketlenme ve brent petrol fiyatlarındaki gerileme ile birlikte akaryakıt fiyatları da düşmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde motorine peşpeşe indirim yapılmasının ardından bugün de benzin ve LPG fiyatlarına indirim geldi. Motorine 29-30 Haziran tarihlerinde yapılan indirimin ardından benzin ve LPG için de indirim beklentisi oluşmuştu. Araç sahiplerinin yüzünü güldüren çifte indirim bugün itibariyle uygulanmaya başlandı. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzine 2 lira 13 kuruş, LPG'ye ise 1 lira 71 kuruş indirim geldi.

2 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları

Benzin ve LPG indirimi sonrası 2 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları şöyle oldu:

Benzinin litresi İstanbul'da 25.17'ye, Ankara ve İzmir'de 25.29 TL'ye düştü. Otogazın litre fiyatı ise İstanbul'da 10.69 TL'ye, Ankara'da 10.66 TL'ye, İzmir'de ise 10.56 TL'ye geriledi.