Çılgın Sayısal Loto 11 Aralık 2021 sonuçları açıklandı mı? bilet sorgulama nasıl yapılır?

TAKİP ET

11 Aralık 2021 Cumartesi günü Çılgın Sayısal Loto sonuçları tam 100 milyon Türk Lirası 'nı aşan büyük ikramiyesi ile bu ödüle sahip olacak şans oyununda kazanan numaraların hangileri olduğu belli olacak. Talihlilerin büyük ödüle kavuşmak için 6 şanslı numarayı doğru olarak bilmesi gerekiyor. Çılgın Sayısal Loto 11 Aralık Cumartesi günü çekilişi ne zaman yapılacak? Bilet sorgulama işlemi saat kaçta olacak? işte detaylar..

Reklam
Reklam

Haftanın en son yapılacak olan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde bütün gözler büyük ikramiyenin isaet edeceği rakamlara çevrilecek. Talihli adayları tam 100 milyon Türk Lirası 'nı aşan büyük ödül için yapılacak olan canlı yayın çekilişini Milli Piyango TV üzerinden takip edebilecekler. İşte çekiliş öncesi bilmeniz gerekenler..

11 Aralık 2021 Cumartesi günü Çılgın Sayısal Loto sonuçları ne zaman ve saat kaçta açıklanacak?
Sayısal Loto çekilişi Çarşamba günü yapılacak ve çekiliş akşam saat 21.30 'da başlayarak merak edenler için de Milli Piyango TV üzerinden canlı yayın ile aktarılacak. Bilet sorgulama işlemleri de '' millipiyangoonline.com '' adresinde hazır bulunacak. Yaklaşık olarak 5 dakika ile 6 dakika kadar sürecek olan bu çekilişin ardından bütün talihli rakamların hangileri olduğu da nihayet belli olacak.
Haftada 3 kere çekilişi olan şans oyununda talihli adayları kolon başına 3 TL ücret ödemesi yaparak bu oyunu oynayabilirler. Oyun, Milli Piyango Online aracılığı ile, mobil uygulama üzerinden ve de bayiler aracılığı ile de oynanmaktadır. 

Süperstar nedir ve nasıl oynanmaktadır?
Süperstar oyunu oynamak için Çılgın Saısal Loto 'da en az 1 kolon oynamak şert çünkü SüperStar oyunu tek başına oynanan bir oyun değildir. Çılgın Sayısal Loto kuponu 3 TL iken ekleyeceğiniz 1 tae SüperStar numarası ise tam olarak 1,5 TL 'dir. Yani, 1 kolon SüperStar 2lı Çılgın Sayısal Loto kuponu ise sadece 4,5 TL 'den satılmaktadır. Yalnızca SüperStar numarasını bildiğiniz hallerde bile ikramiye kazanma şansınız var! SüperStar çekilişleri, haftada 3 gün boyunca Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı ikinci bir çekiliş küresi ile birlikte 90 ayr topun içinden yalnızca 1 tane SüperStar numarası çekilerek yapılmaktadır.

Süperstar çekilişleri ne kadar ikramiye veriyor?
Talihli adayların alacakları ikramiye miktarını daha da artıran Süperstar çekilişinin verdiği ödüller şu şekildedir;

çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama işlemi nasıl yapılır? çılgın sayısal loto 11 Aralık 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak? çılgın sayısal loto milli piyango