Çılgın Sayısal Loto 13 Aralık 2021 Pazartesi çekiliş sonuçları belli oldu mu?

TAKİP ET

Çılgın Sayısal Loto çekilişinde heyecan doruklarda yaşanmaya devam ediyor. Şans oyunlarını sevenler tarafından Çılgın Sayısal Loto 13 Aralık Pazartesi günü yapılan çekilişinde kazanan numaralar merak edilmeye başlandı. İşte karşınızda Çalgın Sayısal Loto 13 Aralık 2021 Pazartesi günü sonuçları ve sorgulama ekranı..

Reklam
Reklam

Pazartesi günü yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaraların neler olduğu oynayanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Şans oyunu oynamayı sevenler Çılgın Sayısal Loto 13 Aralık 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen çekiliş sonuçarını öğrenmek için internette arama yapıyorlar. Peki, Çılgın Sayısal Loto 13 Aralık 2021 Pazartesi günü yapılan çekilişinde hangi numaralar kazandı? sorusunun cevabı ve çekiliş sorgulama ekranı ile ilgili tüm detayları sizler için haberimizde yer verdik.

13 Aralık 2021 Pazartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?
Çılgın Sayısal Loto 13 Aralık 2021 Pazartesi günü yapılacak olan çekilişinde kazanan numaraların hangileri olduğu henüz belli olmadı. Kazanan numaraların hangileri olduğu belli olur olmaz sizler için haberimizde paylaşacağız.

Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı nasıl açılmaktadır?
Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuç sorgulama ekranı için '' http://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/sonuclar '' internet adresine tıklayarak sonuç sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. 

Merak eden oyun severler için 11 Aralık 2021 Cumartesi günü yapılan Çılgın Sayısal Loto sonuçları
11 Aralık 2021 Cumartesi günü yapılan Çlgın Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaralar belli oldu. İşte karşınızda o numaralar;
'' 33 - 18 - 59 - 87 - 41 - 77 ve Joker numarası 6, Süperstar numarsı ise 24 '' şeklindedir.

Sayısal Loto ismi değişti mi?
Sayısal Loto 'nun ismi artık Çılgın Sayısal Loto olarak değişti. Milli Piyango Genel İdaresi 'nce oynatılan sayısal loto oyunları Türkiye Varlık Fonu ( TVF ) ve Sisal Şans İnteraktif Hizmetler ve Şans Oyunları Yatırımları AŞ. arasında ki sözleşme kapsamı itibari ile yüklenici olan firma tarafından işler 1 Ağustos 'tan itibaren devredildi.
Devir işlemi sonrasında şans oyunarının işleyişine yönelik olarak yapılacak bütün çalımaları izleme ve denetleme yetkisi de Milli Piyango İdaresi 'nde olacak.
Milli Piyango lisansı ise 20217 yılında tam 49 seneliğine Türkiye Varlık Fonu 'na devredilmişti. Bu model ile Milli Piyango lisansı Türkiye Varlık Fonu 'nda kalmaya devam edecektir.
Yüklenici firma ile de tam 10 yıllık bir sözleşme imzalandı ve bu sürenin sonunda da kamuya en yüksek faydayı sağlayacak biçimde model yeniden değerlendirmeye alınacaktır.

Çılgın Sayısal Loto nedir?
Sayısal Loto, bir müşterek havuz oyunudur. Bu oyunda, her oyuncunun oynamış olduğu oyunun başına yaptığı ödeme karşılığında merkezi bilgisayar sistemine bir kere olacak şekilde ya da daha fazla olacak şekilde numara kombinasyonları kaydedilmektedir. Kaydedilen bu numara kombinasyonlar, kazanan kombinasyonu belirleyecek olan bir çekilişe katılmaktadır. Kazanan numaralar ise 3. madde de yer alan hükümlere göre belirlenmektedir.

Çılgın Sayısal Loto oyunu nasıl oynanıyor?
Çılgn Sayısal Loto oyunu, bir kolon içinde 90 tane numara vardır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenmektedir. Tek kolon ücreti ise sadece 3 TL 'dir. Bir ya da birden fazla kolon oynanabilmektedir.

Sen Seç oyunu
Sen Seç oyunu, Online Çılgın Sayısal Loto 'nun oyun severler için özel olarak geliştirdiği bir seçenektir. Kuponunu kendi eli ile doldurmak isteyen kişiler içn özel olarak geliştirilen bu özellikte, kolon altında yer alan Sen Seç kutucuğu işaretleniyor ve rastgele 6 tane numara ile de şanslı kupon oluşmaktadır.

Sistem oyunu nedir?
Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirmektedir. Oyun, bir kuponda 6 'dan fazla rakamın seçilmesi ile oluşmaktadır. Oyuncular, 6 'dan fazla rakamı seçerek seçilen rakamlar ile oluşturulabilecek olan bütün kombinasyonları ayrı kolonlar şeklinde otomatik olarak üretmektedir.
Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com internet adresi üzerinden, Milli Piyango uygulaması üzerinden veya satış noktalarından da oynanmaktadır.
Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün boyunca; Pazartesi günü, Çarşamba günü ile Cumartesi günü çekilişi yapılmaktadır. Yapılan her çekilişte ise küre içinde yer alan 90 numaradan 6 numara + 1 numara yani Joker çekilmektedir. Joker sayısı, çekilen her bir rakam çekilişe dahil edilmeden çekilir.
Oynadığınız her bir kolon çekilişte çıkan numaralar arasından 6, 5 + 1 ( Joker ), 5, 4, 3 ya da 2 numara doğru bir şekilde tahmin edilirse ikramiye kazanıyorsunuz. 6 numarayı da doğru olarak bilen kişiler ise Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesine sahip oluyorlar. Ayn ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan numara olması durumunda da ikramiye havuzu kazanan kişiler arasında eşit bir şekilde bölüştürülmektedir.

Sayısal Loto çekilişinde ikramiye dağılımı nasıl yapılmaktadır?
Milli Piyango İdaresi tarafından verilen ikramiyeler aşağıda yer alan 6 kategoriye ayrılmaktadır.
* Birinci kategoride '' 6 bilen '' yani kazanan kombinasyonda 6 rakamın da hepsinin doğru bir şekilde tahmin edildiği kombinasyondur.
* İkinci kategoride '' 5 + 1 bilen '' yani kazanan kombinasyonda 5 rakamı da doğru bir şekilde tahmin eden ve 6. rakamın da '' Joker '' rakamına eşit olduğu kombinasyondur.
* Üçüncü kategoride '' 5 bilen '' yani kazanan kombinasyonda 5 rakamının doğru bir şekilde tahmin edildiği fakat 6. rakamın '' Joker '' rakamından farklı olduğu kombinasyondur.
* Dördüncü kategoride '' 4 bilen '' yani kazanan kombinasyonun 4 rakamının da doğru bir şekilde tahmin edildiği kombinasyondur.
* Beşinci kategoride '' 3 bilen '' yani kazanan kombinasyonda 3 rakamın da doğru bir şekilde tahmin edildiği kombinasyondur.
* Altıncı kategoride '' 2 bilen '' yani kazanan kombinasyonda 2 rakamında doğru bir şekilde tahmin edildiği kombinasyondur. 
Dağılım oranları, toplam cironun ise % 55 'ine eşittir.

Çılgın Sayısal Loto 13 Aralık çekiliş sonuçları belli oldu mu? 13 Aralık 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi Çılgın Saısal Loto Milli Piyango İdaresi