Cin çıkarma seansı ile gündem olan Pelin Hürman'ın bir de eski haline bakın! Kırmızı elbisesiyle bambaşka biri

TAKİP ET

Beyaz Tv YouTube kanalında yayınlanan bir programda cin çıkarma seansı ile gündeme gelen ve sosyal medyada çok konuşulan Pelin Hürman'ın eski hali hayrete düşürdü. Şu sıralar başörtülü hali ile televizyon ekranlarında seans yapan Pelin Hürman eskiden kırmızı elbisesi ile bambaşka biriymiş.

Reklam
Reklam

Beyaz TV'nin YouTube kanalında yayınlanan programda metafizik uzmanı olduğunu söyleyen Ve sözde cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman İki günden bu yana sosyal medyanın gündeminde. Akıllara durgunluk veren cin çıkarma seansı sosyal medya kullanıcıları tarafından defalarca paylaşıldı. Pelin Hürman’ın eşi olduğu iddia edilen bir kişinin yaptığı yorum ise sosyal medya kullanıcılarının kafasını karıştırdı.
 

CANLI YAYINDA CİN ÇIKARMA SEANSI

Beyaz TV'nin YouTube kanalında yayınlanan her açıdan isimli programda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Önceki gün programa konuk olan ve metafizik uzmanı olduğunu söyleyen Pelin Hürman, canlı yayında cin çıkarma seansı yaptı. Video kısa sürede viral haline gelirken sosyal medyada defalarca paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları ise Pelin hurmanın eski haline ilişkin fotoğrafları yayınladı.
 

PELİN HÜRMAN DONAT SÖZLERİ SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Cin çıkarma seansı sırasında Pelin Hürman'ın , "Donat donat donat" Sözleri de sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları bu sözlerle alay ederken video paylaşım ve yorum rekoru kırdı.
Son iki gündür sosyal medyada çok konuşulan Pelin Hürman'ın bu defa başörtüsüz hali ortaya çıktı. Şu sıralar kendini metafizik uzmanı olarak tanıtan ve cin çıkarma seansları yaptığını söyleyen Pelin Hürman'ın meğer Eskiden bambaşka biriymiş.

PELİN HÜRMAN’IN KIRMIZI ELBİSELİ HALİ

Geçmişte saçlarını bir sarıya bir siyaha boyayan Pelin Hürman’ın kırmızı elbiseli eski hali çok konuşuldu. Ayrıca sosyal medyada Pelin Hürman’ın şirket hesabından eşi olduğunu iddia eden bir kişinin yazığı yorum da dikkatlerden kaçmadı.

İşte o yorum…