Çin'de vakalar patladı! Morglarda yer kalmadı

TAKİP ET

Koronavirüs salgınının ilk ortaya çıktığı yer olan Çin'de sıfır vaka politikasından vazgeçildi. Ancak ülkede vaka sayıları adeta patladı. Her geçen gün ölü sayılarının arttığı ülkede morglarda yer kalmadığı öğrenildi. Gelen fotoğraflar da bir hayli endişe verici oldu.

Reklam
Reklam

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını binlerce can aldı. Çin, sıkı tedbirler uygulayarak sıfır vaka politikası ile devam ediyordu ancak halktan gelen tepkiler üzerine Bu politika değiştirildi. Fakat Çin'den gelen son görüntüler dünyaya korku saldı. Çin'de yeni bir varyantın ortaya çıktığını söyleyen uzmanlar, Bu varyantın çok daha tehlikeli olabileceğine dikkat çekti. Tüm dünyaya Bunun yayılmaması için de bir an önce önlem alınması gerektiği savunuldu.

Çin'de virüs yeniden etkisini arttırdı

Koronavirüs salgınının ilk çıktığı yer olan ve tüm dünyaya yayılan Çin'de son günlerde korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde halkın tepkisi üzerine 0 vaka politikasından vazgeçen içinde vaka sayıları resmen patladı. Her geçen gün ölüm sayılarında da artış devam ediyor. Uzmanlara göre Çin'deki varyant oldukça tehlikeli ve dünyaya yayılması halinde büyük bir soruna sebep olabilir.

Morglarda yer kalmadı

Çin’de kısıtlamalarının çok daha yeni kaldırılmasına rağmen vaka ve ölüm sayıları hızla artıyor. Ülkede montlarda yer kalmadı öğrenilirken gelen fotoğraflarda dünyada büyük bir korku ve paniğe sebep oldu. Çin'den gelen fotoğraflarda ceset torbası içinde insanlar görülüyor.