Çin'den dünyaya korku salan görüntüler! Ülkenin yüzde 25'i karantinaya alındı

TAKİP ET

Çin'de 0 vaka politikası işe yaramadı. Alınan tüm katı önlemlere rağmen ülkede her geçen gün vaka sayısı artmaya devam ediyor. Son 24 saatte vaka sayısının 31 binin üzerine çıkması ile birlikte ülkede Karantina uygulaması başladı.

Reklam
Reklam

Çin'den tüm dünyaya yayılan koronavirüs kabusu yeniden geri dönüyor. Ülkede 0 vaka politikasına rağmen her geçen gün vaka sayıları atmaya devam edince hükümet katı önlemler almaya başladı. Ülkenin yüzde 25'inin Karantina altına alındı haberleri gelirken Çinliler ise isyan etmek için kendilerini sokakları atıyor. Hükümetin baskıcı ve işe yaramayan kararlarına tepki gösteren halk sokaklara döküldü.

Vaka sayıları tırmanmaya devam ediyor

Çinde koronavirüs salgını başladığı günden bu yana 0 kovid-19 politikası uygulanıyordu. Ancak politikanın işe yaramaması ile beraber halk sokaklara dökülmeye başladı. Karantina kapsamında Geçtiğimiz günlerde mühürlenen bir apartmanda yangın çıkması ve 10 kişinin can vermesi ile birlikte halk İsyan etmeye başladı. Hükümetin baskıcı ve işe yaramayan politikaları Çinlileri sokaklara döküyor.

Protestolar sokaklara taştı

Tüm önlemlere rağmen vaka sayısının artması ve son verilere göre 31 binin üzerine çıkmasına çıkması ile birlikte Çinliler protesto gösterilerine başladı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı kentlerde bile Ara ara protestolar yapılıyor.