Cinler Filminin konusu nedir? Filme dair yorum

TAKİP ET

Cinler filmi 1985 yılında vizyona girmiştir. O yıllar çok büyük etki yaratmıştır. Günümüzde ise bir platformda tekrar yayınlanmaya başladı. Eski bir film olmasına rağmen izlenecek filmler arasında yer almaktadır. Bu haberimizde film ile ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık...

Reklam
Reklam

Cinler filmine dair yorum

Yaşları biraz ileride olan sinema severler bu rahatlıkla hatırlayabilir. Günümüzde popüler olan platformlardan birinde tekrar yerini aldı. Filmin yönetmenliğini Lamberto Bava ve senaristliğini Dario Argento yapmaktadır. 1985’de yayınlanan film tekrar izleyiciler ile buluştu.

Günümüz korku filmleri eskiye göre daha etkileyici boyutlara ulaştı. Kullanılan efektler ,senaryolar eskiye göre kat kat daha iyidir. Psikoloijk gerilim son yıllarda gerilim ve korku filmlerinde çok yer almaya başladı.

Demoni filmi ise eski bir yapım olmasına rağmen yeni yapımlara benzemektedir. Fakat günümüz teknolojisindeki gibi görsel ve ses efektler çok iyi değil. Bundan dolayı herkes filmi beğenmeyebilir.

Cinler filminin konusu nedir?

Dizi, Cheryl isimli kızın sahneleriyle başlar. Zarifliği ve durgunluğuyla dikkat çekmektedir. Bir süre sonra başına geleceklerden habersizdir. Yüzünün bir kısmı maskeli olan bir adam ona doğru yaklaşmaktadır. Şehre yeni açılmış olan sinema salonu ile ilgili broşür vermek ister ve ilk gösterim için Cheryl’e film davetiyesi verir.

Kathy karakteri bu sırada kadraja girmektedir. İki genç kız,yapacak bir şey bulamaz ve sinemaya gitmeye karar verirler. Hikaye buradan sonra değişmektedir. Sinema salonundaki ortam oldukça hoş gözükmektedir. Fakat sinemanın lobisinde bir oyuncak bir kadının yüzünü keser. Film esnasında yüzü kesilen kadın lavaboya gider. Lavabodan bir iblis olarak sinema salonuna geri döner. Sinema salonundaki herkesi ısırmaya başlar. Sinema salonunun arka tarafında bu iblisten korkulurken, ön taraf izlemekte oldukları filmden dolayı bağrışmaktadır. Bağırmalar birbirine karışır ve ne olduğunu anlaşılmaz.

Filmdeki oyunculuklar, çok fazla kan sahneleri size biraz abartı gelebilir. Fakat filmin 1985 yapımı olduğunu unutmamak gerekiyor. İçeriği sevdiyseniz filme bir şans verebilirsiniz.

Filmin IMDb puanı 6,7’dir. Filmin oyuncu kadrosunda Natasha Hovey, Paola Cozzo , Fabiola Toledo gibi isimler yer almaktadır.

zehri cin filminin konusu cin çarpması filminin konusu nedir cin çarpması filminin konusu