Cinsel sorunlar sebebiyle mutluluk çubuğu taktırdı, hayatı kabusa dönüştü!

TAKİP ET

İstanbul'da cinsel problemler sebebiyle doktora giden Y.S, tedavi amacıyla 'Mutluluk çubuğu' taktırdı. Ardından doktorun operasyonu aceleye getirdiğini ve malzeme eksikliği olduğunu söyledi. Y.S, his kaybı yaşadığını ifade etti, hayatı bundan sonra kabusa dönüştü.

Reklam
Reklam

Cinsel rahatsızlıkları sebebiyle doktora giden Y.S (32) tedavinin ardından hayatının altüst olduğunu söyledi. Mutluluk çubuğu olarak bilinen protez ameliyatıyla cinsel sorunlarını çözmeyi beklerken her şey bir anda kabusa dönüştü.
Mutluluk çubuğu taktırmak istedi
İstanbul’da yaşayan Y.S. mutluluk çubuğu olarak bilinen protezle cinsel sorunlarına çözüm bulmayı umuyordu. Ancak düşündüğü gibi olmadı bunun yerine hayatı tepetaklak oldu. Sabah’ın haberine göre özel klinikte tedavisi uygulanan Y.S. daha sonra memnun kaldığı bir tedavinin gelişmiş hali olarak protez mutluluk çubuğunu taktırmak istedi. Fakat Prof. Dr. H.C.’nin ameliyat ettiği Y.S. tamamen his kaybı yaşamaya başladı.
Kimsenin başı yanmasın
Yaşadığı problemleri kendisini ameliyat eden Prof. Dr. H.C.’ye anlatan Y.S, doktorunun bunun geçici olduğunu ve malzeme eksikliği olduğu için farklı bir yöntem uyguladığını söylediğini belirtti. Y.S. his kaybı nedeniyle rapor aldığını ve hayatının tepetaklak olduğunu belirtirken, doktorun sırf maddi çıkar nedeniyle farklı bir yöntemle kendisini ameliyat ettiğini söyledi. Benim başıma geldi, başka kimsenin başına gelsin istemem diyen Y.S, bunun peşini bırakmayacağını da ifade etti.