Cinsiyet değiştirmişti! Sosyal medya fenomenin son halini görenler tanıyamadı!

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Beren Güney cinsiyet değiştirmişti. 30'a yakın estetik ameliyat geçiren sosyal medya fenomeninin son halini görenler tanıyamadı. Sosyal medya fenomenine yorum ve beğeni yağdı.

Reklam
Reklam

Futbolculardan aldığı mesajları ifşa ederek bir döneme damgasını vuran sosyal medya fenomeni Beren Güney cinsiyet değiştirmişti. Cinsiyet değişiminden sonra geçirdiği estetik operasyona oldukça fazla para harcadığını açıkladı. Geçirdiği operasyonlardan sonra tamamen bambaşka biri oldu. Uzun süredir sosyal medyada paylaşımlarına ara veren Güney, yeni yaptığı paylaşımına "Benim için yeni bir dönem başlıyor" açıklamasını yazdı.

Sosyal medya fenomeni Beren Güney’in cinsiyet değişimi sonrasında yaşadığı değişim herkesi şok etti. Bir dönem futbolcuların kendisine atmış olduğu mesajları ifşa ederek gündeme gelen ve takipçi sayısını 527 bine yükselten sosyal medya fenomeni Beren Güney, uzun aranın ardından yaptığı yeni paylaşımı ile şok etti. Beren Güney, sosyal medya hesabından yeni halini paylaştı. Cinsiyetini değiştiren ve sonrasında geçirdiği operasyonlara 500 bin TL ödediğini belirten sosyal medya fenomenin son halini şok etkisi yarattı.


İlk olarak testislerini aldıran ve daha sonrasında ses değiştirme operasyonu geçiren Beren Güney, daha sonra göğüs ve cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdi. Sosyal medya fenomeni Beren Güney, tam 5 kez meme ameliyatı, 7 kez burun ameliyatı, 2 kez dudak kaldırma, yüz ve göz çektirme, elmacık kemiği ve çene ucu törpüleme, popo büyütme, 5 kez topuk protezi ve 5 kez de bacak doldurma operasyonu geçirdiğini belirtti.

Geçirdiği operasyonların ardından sosyal medya paylaşımlarına uzun süre ara veren Beran Güney, son halini takipçileri ile paylaştı. Ünlü sosyal medya fenomenin son halini gören takipçileri adeta şaşkına döndü. Takipçilerinden Güney’e adeta destek mesajları yaptı. Takipçilerinden gelen destek mesajlarına Güney, "Evet yeni bir dönem başlıyor benim için ve sanırım bu her halime yansıyor" açıklaması ile cevap verdi.